Media on taas pullollaan kauhistelua Syyrian kaasuiskua ja sen todellisuudesta voidaan olla montaa mieltä. Kerronpa tässä vähän mielipidettäni koko Syyrian sodasta ja sen surkuhupaisasta uutisoinnista. Tarina alkaa neljästä  kirjaimesta jotka ei jätä ketään kylmäksi. Ne kirjaimet ovat ISIS.Kyllä pitäis tietää mikä ISIS on. Se on sarja verenhimoisia terroristeja jotka siellä Irakissa ja Syyriassa riehuu kun kulkutauti. Minä oon aina ihmetelly että jos ne on niin hurjia kun maine antaa ymmärtää koko länsimedian mitalta, niin miks ne ajelee amerikkalaisilla humvee – panssariautoilla M16 –kiväärit sylissään ja kattelee kun amerikkalaiskoneet tiputtelee niille ammuksia kuljetuskoneista. Tai mitä ihmettelemistä siinä on, niiden tarkoitushan on kaataa Syyrian hallitus ja luoda tilalle hirmuhallinto niin tottakai se sama on jenkkienkin intresseissä. Ja jos se on kerran amerikkalaisten tavoitteena niin sit se on Suomenkin tavoitteena ns. ulkopoliittisista syistään.

homot isis
Homot katoilta. Isis on riehunut tällä alueella jo siihen tahtiin että länsimedian on ollut pakko kampanjoida että venäläiset pommikoneet jättäs pojat rauhaan ja ne sais jatkaa murhahommiaan kenenkään estämättä.

Homma vaan meni uusiksi kun venäläiset tuli isoine pommikoneineen – ja ilmeisen tosissaan. Isistä moukaroitiin niin että tuntuu ja sekös sai Yhdysvaltain silloisen ulkoministerin John Kerryn kauhuihinsa. Miten käy nyt terroristiparkojen?

Paljon on kyllä media kampanjoinut näiden kurkunleikkaajien puolesta. Ensin oli nää Eliot Higginsin videomateriaalit miten kauhea Syyrian hallinto iskee hermokaasulla -  videot joiden todenperästä voidaan olla montaa mieltä. Ja me lukijakunta sitten kauhistellaan että onpa siinä kauhee pressa.

ranskaisis
Ranskan terrori-iskun kylmää satoa. Suomalainen valtamediakin puhuu näiden tekijöistä sen sata hyvää ja kymmenen kaunista - ja toivoo ettei ne jäis ihan alakynteen venäläisten moukaroidessa niitä. Onneks sentään länsimaat tajus päästää ne kaikki Euroopan puolelle että pojat saavat jatkaa tihutöitään.

Sit kun Syyria venäläisine kavereineen pääsi niskan päälle ja alko valtaan kaupunkeja takaisin niin suuri oli nyt Kerryn hätä Isiksen puolesta, että ehdotti välitöntä tulitaukoa. Turhaan tietenkin ja kun nää kaupungit vallattiin takaisin niin arvatkaapa mitä – siellä ne istu sulassa sovussa bunkkerissa keskenään, nää Isiksen raakimukset ja amerikkalaiset yhteysupseerit. Oli siinä sit venäläisillä miettimistä että mitäs nyt tehdään kun käsiä nostelee vuoroon saudiarabialaisia ja amerikkalaisia upseereita.

Turkki sentään ryhty konkreettisempiin toimiin ja ampu alas venäläishävittäjän joka julkes tulla pommittaan Isistä. Pakkohan sen oli avata rajojaankin jotta jihadistitaistelijat sais ees jonkun turvapaikan. Ymmärrettävästi matka jatku siitä sit pitkin eurooppaan ja tänne päästyäänhän ne pisti ranttaleiksi samoin tein. Terrori-iskut seurasi toinen toisiaan ja ruumiita tuli kasapäin.

Vasemmalla kädessä media tietenkin kauhisteli näitä terroristeja ja oikealla kädellään suojeli sitten näitä samoja tahoja kykyjensä mukaan. Me ollaan nähty lelusalakuljettaja joka tossa keräs rahaakin Syyrian kapinallisille. Ollaan nähty pieni Bana –tyttönen sodan jaloissa – joka oli kylläkin kuvattu turkin puolella – ja sit on nähty varsin epämääräinen White Helmet –järjestö jonka avustustyöstä voidaan olla montaa mieltä. Johan näitten luulis lämmittävän itsekunkin sydämet näiden partajihadistien puolesta. Uusin on nyt sitten tää oletettu venäläisten hermokaasuisku josko se auttas saamaan pommituksia loppumaan.

1488904640
ISIS tietää miten hirmuvaltaa pyöritetään. Nämä kaverithan ovat muuten meikäläisen valtamedian erityissuojeluksessa.

Eihän se eka kerta ole kun venäläisiä koetetaan painostaa säästään terroristit. On syytetty avustusrekan pommittamisesta, jopa sairaalankin pommittamisesta – joka tosin oli osa etulinjaa ja ollut raunioina jo vuoden ajan -  ja kummastakin on saatu oivia otsikoita. Sanomattakin selvää että kun näitä juttuja viittii pöyhiä ees puolisen tuntia, tajuaa että ne on mielikuvitusuutisia - ihan samalla tavalla kun tää uusinkin hermokaasuisku mitä ilmeisemmin on.

Tietenkin media joutuu sillätavalla erottamaan että normisti ne on Isistä – maailman verenhimoisin ja raain terroristiorganisaatio – mutta venäläisten tullessa ne muuttuu aina kummasti ”demokraattisiksi kapinallisiksi” ja ”maltillisiksi vapaustaistelijoiksi” ja mitä nimityksiä nyt käytetäänkään höynäyttään keskivertoa suomalaista mediakuluttajaa.

Olen minä tässä viime vuosina nähnyt useammankin mediavedätyksen mutta ekaa kertaa minäkin näen, kuinka kampanjoidaan terroristien ja murhaajien suojelemiseksi. Tarinahan tulee loppumaan sitten siihen, että media pian julkaisee tutkimuksiaan jonka mukaan valtaosa suomalaisista luottaa perinteiseen mediaan koska se puhuu aina totta –päinvastoin kun tälläset mun kaltaset blogistit.

Jukkis