Sain haltuuni tiedot salaisesta puhelusta joka käytiin Trumpin ja ISIS-järjestön välillä. Otin vapauden suomentaa sen ja panna tähän näytille. Näemmä aina kannattaa roikkua langoilla niin pääsee vähän tän Syyrian ohjusiskun vähemmän tunnettuihin motiiveihin. Puhelunauhoite on tottakai aito ja hallussani.Prrr…prrr…

T: Trump täällä. Haloo… kuka huutelee? 

I: No Isikset täällä terve. Soitellaan täältä Syyriasta. Kuule…meillä pyyhkii vähän huonosti kun noi ryssien pommarit on koko ajan niskassa. Aateltiin et sä voisit antaa meille vähän moraalista tukea.

T: Millasta apua te ny tällä kertaa kaipaatte?

I: No sä voisit vaikka vähän tota Assadia kolistella jollain pommikoneillas tai ohjuksillas, tai millä nyt haluat. Ei nyt paljoa, sen verran et mä voin kertoa omalle väelle että  länsimaat edelleen kannattaa ISIS –terroristeja.

T: Jaha? Mut britit ja ranskikset ei välttämättä lähe mukaan.

I: No sä voit sanoo Macronille et jos se vaan viittii niin me voidaan jättää yks terrori-isku Ranskassa tekemättä. Meitin piti esim räjäyttää Eiffel-torni mut me voidaan lykätä sitä – ainaski ens viikkoon asti.

T: No mä kerron… mut mites tästä eteenpäin?

I: No heti vaan kun saadaan se Assad niskasta, niin me kavereitten kaa aateltiin perustaa Syyriaan ihka aito ISIS-valtio. Kai me se normimeininki pistetään pystyyn; heitellään vähän homoja katoilta ja pätkitään päitä kaduilla.

T: Siinä kaikki?

I:  No ei tietenkään. Tottakai kun me saadaan tukikohtavaltio me aletaan rahottaan ja organisoimaan terrori-iskuja koko Euroopan mitalta. Siis sen normaalin heroiinikaupan ohella koska eurooppalaiset pitää rappeuttaa huumeilla.  Sit me aateltiin vähän panna konflikteja pystyyn siellä täällä pitkin lähi-itää. Onhan meillä hilloa tähän puuhaan koska te varmaan ostatte kaiken öljyn mitä me tuotetaan?

T: Tottakai!

trumpin puhelu

I: Joo, ei tossa oo enää kun toi Assadi tossa välissä kekkaloimassa. Sit alkaa rytiseen.

T: Mites sit ne syyrialaiset itte suhtautuu tähän teiän hommaan?

I: No kai niillä ny järkee on lähtee pakolaisiks meiän voitonpäivän jälkeen kun ei kukaan tervejärkinen jää asustaan meiän hirmuvallan alle. Koko maahan tulee purkautuun Euroopan puolelle. Tai siis sehän saa turbulenttisen pakolaisaallon koko kolmannessa maailmassa, mut kyl Eurooppa ny pystyy yhden sata miljoonaa arabia aina vastaanottaan. Saadaan siinä sivussa vähän omaakin porukkaa muilutettua sinne pommilaukkujen kanssa.

T: No mitä te haluatte mun tekevän?

I: Kehitä jotain vaik ton kemiallisten aseiden pohjalta. Jos sä vaan tarttet jotain propagandakuvaa niin meiän valkohelmetit järkkää sitä sulle. Kai sulla siellä ittelläs on pari ”asiantuntijaa” jotka säveltää ne normit keskoskaappi –jutut ja Saddamin joukkotuhoaseet… ne menee tyhmiin aina läpi. 

T: No mä panen laivaston pojat asialle. Mut mä kertaan…Eurooppalaiset saa siis osakseen mittavan pakolaismäärät…heroiiniaallon… parit mittavat terrori-iskut mut me jenkit saadaan halpaa öljyä?

I: no ens alkuun.Mut kylhän sä Trump käsität et pitkässä juoksussa me hävitetään koko sianlihaa popsiva kristimaailma myös Amerikasta, mut se ny vie vähän aikaa. Tarvitaan ensin toi Syyria kokonaan itelle ja vasta kun meillä on toi jihadistivaltio, voidaan tosissaan ruveta kehittään omaa ydinasetta.

T: Mut siihen menee onneks aikaa?

I: Siihen menee aikaa. Ellet sitten olis niin reilu että johtasit tän jutun suoraan kolmanteen maailmansotaan ryssien kanssa. Olis meille jihadisteille kuule vänskää seurata miten kristityt hävittää toisensa lämpöydinkärjillä. Säästäs meiltä aikaa.

T: No oookei… mä asetun ny sit teittien jihadistien puolelle tässä asiassa. Mä pommittelen siellä jotain ja sit katotaan mitä seuraa.

I: Hyvä meininki. Ohjatkoon Allah ohjuksias.

Puhelun nauhoitti Jukkis