Paljon hyvääkin eli että valtiojohtoinen propaganda ja mielenkiihotus on sitten vihdoin viimein loppunut. Jäljelle on jäänyt tyhjiö kun valtaapitävät joutuvat miettimään maamme ulkopoliittista roolia uudelleen. Tai sanotaan se nyt suoraan, että kyse oli kokoomussiiven masinoimasta natoon liittymisestä, joka meni täysin persiilleen. Hyvä niin.Informaatiosota on lopulta loppunut puhtaaseen taisteluväsymykseen. Kyllä te muistatte ne takavuosien ryssävihan lietsonnat, Putinin mustamaalaamisen, Krimin jutut ja mitä niitä olikaan. Oikein lietsomalla lietsottuja, ilmeisenä  tarkoituksena sotahuuman paukuttaminen ja meiltä massoilta järjenvalon kadottaminen. Sitten se onneksi loppui. Jätti jäljelle nämä soturinsa; ryskyt ja jessikkat jotka eivät oikein tiedä miten päin olisivat, kun maailmankuva lähti jalkojen alta.

Matonvetäjä oli Trump. Sanoi että NATO saa pärjätä omillaan, eikä amerikkalaisten tehtävä ole eurooppalaisia elättää puolustusmenojensa edestä. Se Itämeren natottaminen joka oli ollut Yhdysvaltain demokraattipuolueen agenda, ja johon kansallinen kokoomuksemme satsasi ylitse kaiken, ajautui umpikujaan. Tosin NATO kannatus ei noussut sen takia että kaiken ryssäkiihotuksen takaa jengi vaistosi että  tässä ollaan muuttamassa rauhanmerta Itämerta militaarivyöhykkeeksi, meille tuodaan joukkotuhoaseita joka pakottaa Venäjän puolustautumaan, aiheuttaen Suomelle mittavia uhkailuja, hallituskriisejä ja talouden heiluttelua, kunnes suomalaiset tulevat järkiinsä ja poistavat säteilevät natoaseet muualle. Myös sen arvasi kaikki, että rakennetyöttömyys tulee jatkumaan talouspakotteiden myötä, lopulta Suomi joutuu vastaamaan Viron puolustusmenoista ja amerikkalaiset sotivat suomalaisten kädet ylihintaisiin asejärjestelmiin josta saa maksaa itsensä kipeäksi.

Kokoomus on varsin erikoinen puolue ulkopoliittisesti. Sillä on taustaa rähmällään olosta kaikkiin ilmansuuntiin historian aikana. Siinä missä jollekin Kekkoselle oli suomettuminen jonkun tietyn politiikan jatke, on kokoomukselle ollut suomettuminen itsessään politiikkaa. ja tätä suomettumista pidetään kokoomuspiireissä niin tärkeänä keskiönä, että itse maan etukin saa kärsiä. Sittemmin RKP on lähtenyt myös näille linjoille ja jopa niin näkyvästi että panee kysymään, onko se joku CIA:n jatke?   

kokoomus vaalijuliste 20 luvulta


Stubb tämän kaiken aloitti.Hänhän on tuollainen ulkosuomalainen jolle Suomi itsessään, itsenäisenä tasavaltana, ei merkitse kuin ensimmäisen maailmansodan jälkeen luotua muinaisjäännettä. Vain vapaa kelluva ja tyystin valtioton olomuoto  on kelvollinen, eli hän on suomettumispolitiikan suoranainen ruumiilistuma.

Juuri Stubb synnytti YLE-gaten ja loi valtamedialle uskottavuuskriisin. Hän loi nämä Jessikat jotka jakoivat kansan kahtia ja aiheutti pitkäkestoisen riidan. Hänen ansiostaan talouspakotteiden vuoksi menetimme miljarditolkulla rahaa ja jonka seurauksena nämä puutteelliset vanhustenhoidot ja aktiivimallit aiheuttivat vain lisää vihaa ja katkeruutta, koska jostakin oli pakko leikata. Koko se valtamedian holtiton ryssävihanlietsonta karkasi lapasesta ja sen rinnakkaisilmiönä syntyi vihapuhe, MV-lehdet , rasistinen ilmapiiri ja natsiliikkeet. Sekä tottakai niiden vastapainona sitten nämä äärivasemmistolaiset anarkistit, hekin yhdenlaisia pahantekijöitä.

ja kaikki tämä vain sen takia että Stubb olisi päässyt antamaan kultalautasella Obamalle koko Suomen ja Itämeren. Hopealautasella maamme EU:n liittovaltion eli takapajulan periferian jollaiseksi se olisi äkkiä muodostunut.