Mätäkuun juttuna käy nyt tämä episodi Husu Hussein. Aattelin ensin etten siitä mitään sanoa pläjäytä mutta pakkohan se on, kun on muut kiinnostavat tapahtumat kortilla. Eikä  tämäkään juttu maailmoja sentään kaada, onpahan vaan yks kuvaus ajan hengestä.


Episodihan sai alkunsa kun Husu Hussein meni ja sano perusuomalaisten äänestäjäkuntaa rasisteiksi. En minä vaan tiiä mikä tässä sai persut ottaan herneen noin nenään? Rasisteiksi niitä on sanottu maailmansivu, minäkin sen kymmenen kertaa, eikä se voi kellekään epäselvää olla. En edes tajua miksi ihmeessä  joku ylipäätään äänestäisi Persuja muun kuin maahanmuuttojutun takia? Eihän niillä ole mitään muuta politiikkaa eikä ole vissiin tulossakaan. Mutta kai se oli se, että sanojana oli neekeri ja sitähän ei voi sallia. Joku raja niissäkin piireissä. Neekerin pitää olla sosiaalipummi eikä muuta. Menestyvä neekeri kerjää vaikeuksia.

husu hussein
Husun ns. turpavärkki tässä kirjoituksessa on silkka provokaatio. Tokihan tiiän miten kitkeränkatkerasti häneen suhtaudutaan.Jo pelkän naamavärkin pitäis ärsyttää. 


Olen seurannut aikanaan Husun blogia Usarin alustalla. Kiinnostava kaveri joka kuvista päätellen pukeutuu keskivertoa paremmin, on säyseä kannanotoissaan ja luo imagoa sellaisena positiviisena tyyppinä. Sitten on ne kommentit siinä  alla. Ei uskoisi miten paljon yksi ihminen saa toistuvasti paskaa niskaansa. Saanut varmaan aina. Sitä tulee saavikaupalla ja lähinnä  ihmettelen, että Husun pinna paloi vasta nyt ekaa  kertaa. Niin paljon on kuolemantoivotuksia, ja kysellään koska nostelee kytkintä tästä  maasta. Seuraavassa virkkeessä nää samat tyypit sit ihmettelee kun niitä joku sanoo rasisteiksi. Minäkö rasisti? Ei voi olla totta! Myönnän kyllä että vihaan kaikkia erivärisiä ja haluan antaa niille kaikille turpaan mutta rasisti…eeei. Ei kai sentään.

Yläoleva tulee ihan muuten ihan vilipittömästi. Kun aikansa pyörii väärässä seurassa ja alkaa ne jutut arkipäiväistyyn, menettää vaan jotenkin kykynsä nähdä enää oikean ja väärän välinen ero. On juttujensa kanssa vähän kun syyntakeeton. Mä  oon tästä muuten puhunu ennenkin. Kun aikansa pyörii tuolla facebookin vihapuhe –kerhoissa niin jotenkin sitä vaan kadottaa kokonaan ittensä. Kadottaa moraalinsa, ei tajua puheitaan ja lopulta eksyy ittensä kanssa. Ja oppii vihaamaan päivät pitkät. Ja se viha on niin negatiivinen tunne että se jäytää. Alkaa saada aikain kanssa kaikkia ihme psykosomaattisia tauteja kun se kehokin alkaa käyttäytyyn vihan lailla, joka siis on stressin yksi muoto. Kyllä me tiietään mitä stressi tekee kropalle. Aivojen puolellakin verbaliikka  yksinkertaistuu, ajattelutapa jäykistyy ja menettää juttujensa kanssa sosiaalisuuden verkostonkin eli ne ihmissuhteet jotka koostuu tervepäisistä.

Ei millään pahalla ketään persuvetoista kohtaan mutta kun lueskelee tota uuninpankkopoikaa ja usarin palstaa, alkaa tajuta että osa näistä kotirasisteista ja persuista elää jossain ihan omassa todellisuudessaan. Nyt on kai muodissa nää  amerikkalaiset salaliittoteoriat jotka ”suomennetaan” sellaisenaan vaihtamalla vaan washington brysseliin ja liittovaltio EU:hun. Niitä tietenkin johtaa salaperäinen globalisti-eliitti joka suunnittelee väestönvaihtoa.  No joo,, ainahan on ollu kyllä eliittiä ja kyllähän tää muuttoinvaasio tuntuu kaikkien aikojen kansainvaellukselta, mutta ei siitä aihetta enempiin ole. Mutta kyllähän ne jutut silti ihan ufoa on kaikki, ja sääli sellaisia kohtaan jotka niihin tosissaan haksahtaa.

En minä silti persuja kokonaan pilkkaisikaan. Halla-ahossa on tiettyä johtajuutta ja se kasvaa koko ajan puoluejohtajan mittoihin. Tää oli aika paljon sanottu meikäläiseltä. Viisaasti pisti pahimmat hörhötkin Huhtasaaren ja Hakkaraisen jonnekin Brysseliin kauas kotimaisesta politiikasta ja sen sensaatiohakuisista  toimittajista.  Josko homma vaikka rauhoittuis pikkasen?

Mutta palatakseni Husu Husseiniin niin onhan se tehny kovan työn noustessaan Helsingin kaupunginvaltuustoon jonne ei mennä pienillä äänimäärillä ja on omannu jonkun oman radioshownkin jossain kohtaa – joka sekään ei ole pieni meriitti. Ei niitä kaikki juntit saa. Kulkee kraka kaulassa herättämässä vihaa ja kateutta meissä tavalllisissa sekatyömiehissä. Että joku neekeri tulee maahan ja menestyy tosta vaan kun itte on osa-aikaisena polkupyöräkorjaamon kuminpaikkaajana – kai se nyt vituttaa ketä vaan? Se heikosta itsetunnosta kumpuava kateus sitten leimahtaa kunnolla liekkiin ja tollaset Husut otetaan sitten tosissaan silmätikuiksi jota stalkataan päivät pitkät. Ja se pentele vaan hymyilee ja kirjoittelee positiivisia.

Tähän kohtaan pitäs kyllä saada ny soimaan näille kateille Metallican Better Than You, tai pentele.. miksei mukamas laiteta soimaan?Better Than You…♫ ♪…He is better Than You ♪ ...

Kyllä ny vituttaa niin ettei oo aivohalvaus kaukana.

Jukkis