Mulle jöi jotenkin skitsofreninen olo median puolesta, kun se kommentoi Lavrovin suomenvierailua. Erityisesti Iltasanomat jälleen kunnostautui muistuttamalla Syyrian sotarikoksista. Skitosfreniaksi tämän tekee, että toisella kädellä ollaan julistettu ISIS-järjestö maailman vaarallisimmaksi terrori-organisaatioksi mutta toisella kädellä paheksutaan, että venäläiset niitä pommittaa.


Vaahtoamalla Syyrian pommituksista tuntuu jotenkin olevan vaikea laskea yhteen yksi ynnä yksi. Eli kysyä keitä siellä pommitetaan ja on pommitttu hyvän aikaa. Vaahtoajat tietoisesti ohittavat kysymyksen puhumalla epämääräisesti `kouluista ja sairaaloista´tai vaan yksinkertaisesti "siviileistä".

isis
ISIS on kunnostautunut myös euroopan puolella. Tässä on tapettu Ranskassa yli sata ihmistä avaamalla tuli rock-konsertissa. Myös Turussa mielisairas puukottaja toimi Isiksen antamien kehoitusten mukaan, vaikka Turun puukotusta ei Isis ottanutkaan tililleen, koska tekijä jäi henkiin.

Pieni annos lähihistoriaa on paikallaan. Syyriaan syntyi ISIS-järjestö kaatamaan Syyrian hallintoa ja he perustivat tämän pahamaineisen kalifaatin. Kalifaatti nojasi suoraan hirmuhallintoon, jossa naiset ryöstettiin rutiininomaisesti seksiorjiksi, ihmiset pakotettiin vaikka mihin ja kuri oli kovaa. Sitä lensi katoilta alas jos oli homoseksuaali, kivitettiin jos yllätettiin tupakoimasta jne. ISIS latasi nettiin mitä raaempia videoita suorittamistaan teloituksista, oli yksittäisteloituksia ja massateloituksia. Se myös kunnostautui keksimällä mitä sadistisempia ja brutaaleimpia tapoja tappaa lähimmäinen ja teloitusvideoilla ihmisiä ammutaan, hukutetaan, silvotaan, poltetaan, kivitetään, räjäytetään päitä irti ja raakuus tuntui vain kiihtyvän. Kaikki ladattiin nettiin koska hauskaa oli, ja sadistinen väkivalta toimi myös rekrytointimenetelmänä, johon eurooppalaiset muslimit vastasivat. Lopuksi sitten tehtiin terrori-iskuja euroopankin puolella jossa ammuttiin automaattikivääreillä rock-konsertissa tai räjäytettiin pommeja rautatieasemilla.

isis 0
Isis kunnostautui nettivideoilla joissa se esitteli ihmisten tappamista ja suorastaan mässäili sillä.

Isis suorastaan piehtaroi omassa pahuudessaan ja ylisti omaa ääriväkivaltaista luonnettaan. Amerikkalaisia ei tuntunut tämä kalifaatti juurikaan pelottavan, päinvastoin. Sitä rahoitettiin, aseistettiin ja tuettiin kaikin tavoin, olihan se ainoa väline joka voisi Syyrian hallituksen kaataa. Viholliseni vihollinen on ystäväni ja sitä rataa.

Sitten tulivat venäläiset. Enää ei leikitty. Siitä todistaa päivittäiset 3000 pommituslentoa. Kalifaatti alkoi murentua pala palalta. Isis tietenkin reagoi kuten sen kuuluukin; käytti siviiliväestöä panttivankinaan tai ihmiskilpinä saaden näin sydämiä hellyttäviä propagandavoittoja.

Isis 1
Ihmisten tappamisessa ISIS kunnostautui keksimällä mitä mielikuvituksellisimpia tapoja ja mitä sadistisempaa - sen parempaa.

Isis sai paljon palstatilaa läntisissä medioissa mutta kokonaan toisenlaisessa kontekstissa. Se muuttui maltillisiksi kapinallisiksi, siviileiksi ja lopulta pieneksi Bana-tyttöseksi pommien keskellä (Bana-tyttö vaikutti koko ajan Turkin puolella ja se oli englantilaisen PR-yrityksen luomus, jonka ISIS palkkasi. Loppujen lopuksi venäläiset olivat pommittaessaan harvinaisen tarkkoja. Sillä sairaala jota venäläiset pommittivat, oli ollut tyhjillään jo aikaa ja toimi jihadistien tukikohtana. Avustuskolonna jota venäläisten sanottiin pommittaneen, tuntui salaperäisesti räjähtäneen sisältäpäin kuin jokin ammuslaatikko olisi räjähtänyt omin päin. Valkokypärät jotka juoksuttivat lapsia turvaan raunioista, sylissä tuntui olevan aina se yksi ja sama pienokainen - jopa on siinä lapsella käynyt huono tuuri. Mutta onhan se selvää että väkisinkin osuu siviileihinkin, erityisesti jos heitä on pidetty väkisin alueella siltä varalta että vihollinen alkaisi epäröimään siviilitappioiden edessä. Vihollinen ei vaan pehmoile.

Läntiset poliitikot ja valtamedia tuntuu olevan hyvinkin pöyristynyt että nämä äärimmäisen vaaralliset äärijihadistit jäävät pommisateen alle. Jos asiaa kysyy siltä joka länsimediaa ohjaa, heidän mielestään venäläispommitukset pitäisi lopettaa välittömästi ja antaa kalifaatin syntyä uudelleen. Palauttaa hirmuhallinto joka saisi taas aloittaa siviilien ja sotavankien brutaalin tappamisen. Elämän ironiaa on, että se joka pöyristyy venäläisten "sotarikoksista" Syyriassa, on samalla tietämättään tai silkkaa tyhmyyttään äärijihadistien puolella ja epäsuorasti kannattaa maailman vaarallisinta terroristijärjestöä. Jostakin syystä Lavrov on ainoana oikeassa että pahuus pitää kitkeä juurineen.

Tiedä sitten mikä on ollut sopimuksen nimi ISIS-organisaation ja länsimaiden välillä, mutta ainakin eurooppalaiset tarjosivat jihadisteille poliittisen turvapaikan, jota 2015 koordinoi itse Soros. Divisioonakaupalla murhaajia siirtyi eri euroopan maihin, ja viimeisimmät tiedät Kreikan rajoilta kielivät että heitä siirtyisi mielellään lisääkin Turkin puolelta.

isis 2
Sen sijaan läntisistä, ja kotimaisesta, valtamediasta saa tästä järjestöstä kokonaan toisenlaisen kuvan kun jihadistien omista videoista. YLEn ja Iltasanomien sivuilla nämä samat kaiffarit ovat muuttuneet lapsia pelastavia ja väestönsuojelun sydänasiakseen ottaman hyväntekijäjärjestön. Kotimainen mediakuluttaja tottakai nielee tämän pupun, joka on avointa jihadistien tukemista, koska suomalaisen mediakuluttajan älykkyys nyt muutenkaan ole kummoista laatua.

Amerikkalaiset kiistatta loivat Obaman hallinnon aikana melkoisen luomuksen. Sen lopullista tuhoamista tuntuu hidastavan venäläisten tarkkuuspommitus, joka vie aikaa jos vertaa mattopommituksiin, jossa tulee kerralla selvää jälkeä, mutta joka ei erottele viattomia syyllisistä. Hatunnosto myös Kreikalle joka ei kaipaa näitä pahantekijöitä maahansa. On kuitenkin selvää loppupelissä, että kun näitä sotavankileirejä on olemassa, ja niissä kaikki tuntuvat olevan vain Isiksen "kokkeja ja keittäjiä" ennemmin tai myöhemmin he päätyvät euroopan puolelle meidän iloksemme. Sitä odotellessa saamme sitten pöyristyä näiden velikultien puolesta. Se että joku tosiaan pöyrsityy tämäntason kundien puolesta, sillä viiraa nupissa, ja pahaksi onneksi monet toimittajat kuuluvat tähän sarjaan.

Jukkis
Gravatar
kimmok
Et ole siis vieläkään tajunnut että venäjä ei pommita ISIS terroristeja.

Siitä on kiistattomat todisteet.

Gravatar
piirpauke
hmm...ja kukahan niitä sitten pommittaa?jenkit liittolaisineen jotka laittomasti maassa?no,pommittaan ne jenkit niitä lentolehtisillä,joilla varoittaa tunnin päästä pommittavan oikeesti..no,tarviihan se rikollisia liittolaisiaan varoittaa ensin,tai kaltaisiasi hyödyllisiä idiootteja ne joskus sitten voi pommittaa,toki kouluttamansa isis johtajat ensin hakien turvaan.
ihan ihmettelen millaisessa eristyksessä kimmo mahtaa olla pidetty,kun ei mitkään todisteet mistään saavuta.ehkä asustelet jossain nato,bellingat kaikukammiossa,se selittäis paljon,siitä kuinka vähän tiedät

Gravatar
kimmok
Ihan karttaa katsomalla voi päätellä että venäjän pommittamat alueet oli satojen kilometrien päässä ISIS taistelijoiden alueista.

Mutta kun lukee vain propagandalähteitä, on maailmsn näkemys se mikä Jukkiksella.

Suurin kiitos ISIksen kaatamisesta Syyriassa kuuluu Kurdeille, toissijaisesti kapinallisille ja kolmanneksi länsiliittoumalle. Asssdin porukka ei juurikaan tehnyt mitään koska ISIs tappoi kapinallisia.

Gravatar
piirpauke
kyllä kimmolla menee taas pelkästään sanailuksi touhut,eli aleppon alue,tai idlib alue ei ollut/ole jihadistein hallussa.asian on sentään vahvistaneet monet lehdet,jotka muuten myötäilee lännen tarinointia,ja valeita levittelee.
ja syyriassa on kyllä ihan maltillinen oppositio,joka myös tietää ketä vastaan assad ja venäjä siellä taistelee,ei kyllä heijasta niidenkään lausumat kimmon sanomaa.
ja toisaalta olet siis sitä mielipuolta,että (jos oletetaan) siellä jonkun opposition tai kapinallisten taistelevan(todellisuudessa ne "sisällissotaa" käyvät joukot kymmenistä eri maista..),että se on hyväksyttävää,ottaa laki omiin käsiin vaikka aseellisesti,ja ulkovaltojen tukemana?

Gravatar
piirpauke
juu,kyllä on koko isis länsimaiden tuotos.shown alustus alko,jo kun bagdadi "vapautettiin" aikoinaan,mcCain kävi tapailemassa tulevia jihadisti johtajia.joukkoja koulutettiin jordaniassa,turkissa.sitten aloitettiin operaatio,ja kehiteltiin mediaan vaikka jihadisti john,jonka teloitusvideot täysiä lavastuksia,mutta varmaan tarkoitus saada hyväksyntää niillä,länsijoukoille siellä,jotka sis olivat taistelevinaan isisiä vastaan,mutta todellisuudessa auttoivat,ja aseistivat niitä.sitten kun alko homma tökkin keksittiin propaganda osasto valkoiset kypärät...veriset kädet.ja myös mainetsemasi "terrori-iskut" pariisissa ja varmaan brysseliä tarkoitit,olivat myös lavastuksia.se kanssa outoo mediassa,kun jenkit pommitti matalaksi irakissa isis kaupungin,niin sitä ei tuomittu,mieluummin esitettiin tv-dokumenttia asiasta jenkki myönteisesti,ja sieltäkin ne nouti ensin ne palkkaamansa jihadisti-johtajat turvaan.no,suomessakin on jo täysin mätä media,että ei niiltä voi odottaakaan rehellistä uutista
Piilota kommentointilomake