Ruåtsalaiset ovat vaan kummaa porukkaa. Koronaviruksen estämiseksi ei ole käytännössä tehty mitään, mutta porukkaa ei vain kuole. Itse asiassa, kun vertaa muihin verrokkimaihin, jossa suojatoimia ei ole, tai ne on aloitettu liian myöhään, lukemat täyttävät jo yliluonnollisen ihmeen tunnusmerkistön. Tutuskumaamme ruotsalaisiin kummallisuuksiin.


Ruotsihan ei ole käytännössä ryhtynyt minkäänlaisiin toimiin, joten loogisesti sen pitäisi olla Italian ja Espanjan tiellä. Se että Britannia viivytteli suojatoimia, on se aikaansaanut ilmiön, jossa brittejä vaihtaa taivaallisempaan hiippakuntaan keskimäärin 1000 ihmistä vuorokaudessa. Korona levisi siellä niin laajalti että jopa pääministeri itse sai kokea miltä tuntuu olevan elämän ja kuoleman välimaastossa. Ruotsalaisia tämä ei millään muotoa koske, he ovat liian hyväkuntoisia edes sairastumaan. Bileet jatkuu kaikissa ravintoloissa.

tegnell 1
Kuva tulevaisuudesta; Tegnellin kirjanjulkistustilaisuus jossa hänen uutuutensa "näin pelastin kaikki ruotsalaiset olemattomin kustannuksin" myy itsensä bestselleriksi, käännetään 108 kielelle ja kaikki tietää nyt olevansa ruotsalaisia tyhmempiä. tegnell elää lopunikäänsä kirjarojalteilla ja elokuvaoikeuksien myymisellä, Se tietenkin voittaa puolet Oscareista. 


Tietämän mukaan koronavirus on päässyt puikkelehtimaan kaikkiin vanhainkoteihin. Silti yksikään ruotsalaisvanhus ei tunnu kuolevan niin millään. Ne jotka ovat kuolleet, ovat ilman poikkeusta olleet lähinnä somaleita tai suomalaistaustaisia. Tästä opimme että jopa 90-vuotiaat ruotsalaismummot ovat teräsporukkaa verraten heiveröisiin ja huonokuntoisiin ruotsinsuomalaisiin.

Kun epäilevä iltapäivälehdistö siellä päin grillasi Tegneliä, pimittääkö tämä vanhainkotien kuolleisuuslukuja, Tegnell vastasi heti, että ei missään nimessä. Luvut ovat oikein. Tänään sunnuntaina on ilmoitettu ruotsissa kuolleen seitsemän ihmistä, joka on määrältään yleensä täystorjunnan tulosta. Tegnell on niin ihmemies, että pääsee vastaaviin lukuihin ihan vaan tekemättä mitään.

Karuja lukuja esittävät muut maat. Belgiassakin on pitkään ollut kolmesataa kuollutta vuorokaudessa viikkojen ajan. Määrä on yleensä suhteessa tehohoitopaikkoihin. Kun vakavaoireiset ylittävät tehohoitopaikkojen määrät, alkaa kuolleita kasautua. hengityskoneiden maksimikäyttö yleensä pitää tilastot suht kauniina ja kuolleisuusmäärien on vaikea ylittyä tehohoidon maksimikäytön vuoksi. Sitten kun se ylittyy moninkertaisesti, kuten vaikka espanjassa tai ranskassa, luvut menevät zeniittiin.

Tämä ei tietenkään ruotsalaisia koske. Heidän tehohoitopaikkansa ovat suht korkealla käyttöasteella mutta ei lähelläkään yläkapasiteettia. Ruotsalaiset ovat niin kovateräksisiä ihmisiä, etteivät he sellaisia tarvitse. Tegnell voi vastakin vihellellä tyytyväisenä ja jo nyt miettiä muistelmiensa nimeä; olin viisaampi kuin muu maapallo yhteensä! Muistuttaa toivottavasti että ovat Nobel-kansaa muutenkin.

nobel
Kuva tulevaisuudesta: Tegnell käy koppaamassa Nobelinpalkinnon osoituksena että on maailman viisain tiedemies.

Tegnellin kyvykkyys ei liity vain vallitsevaan strategiaan. Se on osoitus jopa suoranaisista luonnon lainalaisuuksien peittoamisesta. Hän heittää tylysti romukoppaan mitä ihmiskunta on pandemioista tietävinään ja miten ja missä ne leviävät. Suorastaan maagisesti ruotsalaisia ei vaivaa moiset pikkuflunssat kun toisissa maissa niiden uhreilla täytetään joukkohautoja. On kuin itse kansassa olisi valmiina joku immuunijärjestelmä jota kulkutaudit eivät koske.

Rehellisesti sanoen, tämä ei selity millään muulla kuin oivalla propagandalla, kuolintilastojen vahvalla aliraportoimisella ja suoranaisella pimittelyllä. Ainakin oman maan kansalaisten vedättäminen on nähtävissä. Kuolinluvut ruotsissa siltikin ovat korkeammat kuin naapurimaissa mutta niihin ei listoja verrata vaan johonkin isoon maahan, jossa viikatemies ajaa puskutraktorilla suurten ikäluokkien päältä. Näin luodaan rauhoittava mielikuva jossa homma on hanskassa, keinot oikeita ja tulevaisuus suorastaan loistokas. Suomessakin on nähtävissä kateuden piikki.

Miettikkämme tätä.

Jukkis
Gravatar
Älykääpiö
No tuota, voivat ollakkin jotain yli....

https://fi.m.wikipedia.org/wiki/Ursula_ja_Sabina_Eriksson?wprov=sfla1

Gravatar
juppe
Ruottissa kuolee poikkeuksellisen suuri osa sairastuneista, mutta sairastuneet on etupäässä suomalaisia ja somaleja, niin että ruottalaiset voi vielä vähän aikaa leikkiä olevansa yli-ihmisiä, vaikka niillä on vaan apartheid-järjestelmä, missä mamut piilotetaan pois näkyvistä.

Tää etenee samalla tavalla kun pommi-iskujen kanssa, elikkä homma on jätte mycket kiva bra niin kauan kun ongelma on ghetoissa, mutta itku ja parku alkaa heti kun svenssonit on ittekin vaarassa.

Piilota kommentointilomake