Mikäs persuwatch musta nyt yhtäkkiä tuli? Vaan kun niissä piireissä aina sattuu ja tapahtuu sellaista johon omakin mielenkiinto herää. Tänään on päivän puheenaihe tää tohtori Hankamäen varsin omaperäinen tutkimus viher-vassari-suvakki-femari naisvihamielinen teksti, joka onkin jo saanut ansaitsemaansa huomiota.


Siteeraukset joita on jo julkisuudessa nähty viittaa filosofiseen huomioon; naiset eivät anna pesää riitttävästi vaan ovat surkeita femakkopihtareita ja vieläpä ärsyttävät kulkemalla jonkun ulkomaanelävän kainalossa kun pahimmat rotuluopiot ainakin. Hankamäellä on selvä näkemys että kun hän on oikeasti koulutettu tyyppi eikä mikään mattokauppiaan apupoika niin hänen kaulaansahan naisten pitäisi ripustautua. Vaan ei. Haluavat kuin erikseen viestittää että kaikenmaailman etelänmaan nokikepitkin on Hankasalmea parempia. Kai se nyt päähän ottaa.

Sanotaan suoraan. Hellä-Timo teki tämän paremmin tutkimuksessaan seksihirviö. Hellä-Timo oli helsingin HC-punkkarien keskuudessa viihtyvä eksentrikko joka ymmärsi lopullisen totuuden: kaikki paha on naisista lähtöisin! Tai siis naiset eivät itsessään ole pahoja vaan se että pihtaavat aiheuttaa yhteiskunnan kaikki harmit. Hellä-Timo säesti tätä lukuisin esimerkein, jotka muuten varsin usein olivat rakennustyömailta, jossa hän ilmeisesti havaintonsa teki? Esimerkiksi kun mies lyö vasaralla sormeensa se johtuu siitä että hän haluaa - vähintään alitajuisesti - naiselta hoivaa, sääliä, kenties erottua kovana jäbänä ja tehdä sitä kautta vaikutuksen, ja saada ihailua että uskaltaa lyödä vasaralla peukaloonsa. Mutta jos naiset antaisivat enemmän miehille niin miehen ei tarvitsisi lyödä peukaloonsa mustelmaa. Samasta syystä miesten ei tarvitsisi astua naulaan, saada telineeltä putoavaa mattorullaa päähänsä tai jäädä kaivurin aiheuttaman sortuman alle. Kaikki se on pohjimmiltaan naisten syytä. Laajemmin sotimisesta voitaisiin luopua, samaten kuin luonnon saastuttamisesta, murhista ja lopettaa kaikenlainen turha ajankäyttö, jos vain naiset ymmärtäisivät roolinsa.

Hankamäki on selvästi Hellä-Timon manttelinperijä. Hän tuntee asian. Tutkimuksissa on huomattu että naiset jos ketkä pitävät perussuomalaista ajattelumallia tyystin ällöttävänä ja tätä mieltä on valtaosa naisista. On hankamäki varmasti joskus ollut sokkotreffeilläkin ja kertonut rehvakkaasti pyrkivänsä vielä eduskuntaankin vaalilauseella äänioikeus pois naisilta ja neekereiltä! Ihmetellyt sitten kun on jäänyt yksin ravintolapöytään ja miettinyt mikä noissa naisissa on oikein vikana?

pihtaus
Vanhan säännön mukaan naisen on annettava kolmansilla treffeillä. Mutta miten päästä sinne asti kun kaikenmaailman viher-vassari-femakko-suvakit ei anna sitä ensimmäistäkään tilaisuutta. Tätä nyt sitten pohditaan.

Julkisesti Hankamäen tutkimusta on pidetty naisvihamielisenä mutta he ovat väärässä. Se on yksinäisen miehen hätähuuto kun ei saa pesää. Nettiporno ei pitkään tyydytä sillä ennemmin tai myöhemmin mies haluaa myös koskea. Eikä pidä luulla että miehen tarpeet olisivat vain lihanhimoa, sillä mieskin on tunteva olento joka haluaa kiintyä, helliä ja olla hellittävänä, viettää aikaa yhdessä ja ylipäätään tuntea jonkun lähellään. Vaan ei. Naiset ne perkeleet vaan styylaa kaikenmaailman hassaneitten kanssa ja yliopistolla, jossa Hankamäki on kosketuksessa naisten kanssa, naiset esittäytyvät kylminä, etäisinä ja nenänvarttaan katsovina ylimielisinä diivoina. Korkeintaan tekevät ilmoituksia seksuaalisesta ahdistelusta mutta muuten on hankamäet pelkkää ilmaa. Eikä ole mitään taikasanaa jolla purkaa kupeidensa paine. Paitsi kirjoittaminen. Kertoo totuuden naisista ja miten väärin he Hankamäkeä kohtelevat. Ja nimenomaan vasemmistonaiset. He pitävät persumiehen kepinmatkan päässä eikä edes nyökkää aamuisin. Ja mikä katkeruus liittyykään siihen miten suloisia naisina he ovat, tuoksuvat hyvälle, hymyilevät kauniilla suullaan (aina jollekulle muulle) ja esittelevät persettään kuin kiusatakseen tahallaan.

Hankamäki on puutteessa. Hän tarvitsisi kunnon panot kuten jokainen mies joskus. Se raukeuden hetki kun kaikenlaiset pahanilkiset aatokset karkaavat ja hetkeen ei tunne tarvetta olla rasisti tai naisvihamielinen. Vaan saako Hankamäki pesää? Me kaikki jännäämme nyt miten asemia parantaa seuraavilla sokkotreffeillä että on mennyt kirjoittamaan tämän kirjan, jota arvattavasti ei kukaan aio lukea ja tuskin sitä ikinä julkaistaankaan. Mutta arpa on heitetty ja tämä voi ollakin kokonaan uudenlainen iskuyritys; näytä kun et olisi ollenkaan kiinnostunut ja sehän voikin toimia suornaisena mimmimagneettina. Pidämme peukkuja.

Jukkis
Gravatar
Havainto
Yleisempänä havaintona sanoisin, että näin Suomessa. Muualla maailmalla naiset hymyilevät, tulevat juttelemaan -kerran Unkarissa jopa vislattiin, kyllähän se imarteli. Unkarin lisäksi näitä huomioita Ruotsista, Slovakiasta... lämpimiä ihmiset useimmissa maissa ovat. Mutta tosiaan, täällä etenkin nuoret naiset ovat vihaisen ja ylimielisen näköisiä, lähes aina ja poikkeuksetta. Ja toki avoimesti halveksuvia. Anteeksi yleistys jos sattuu joku (nuori) nainen nyt lukemaan. Tuskin tätä havaintoa ainoana tehnyt. Ps. Seksuaalisuus kasvaa Suomessa ihmisillä kieroon, kun ei ole läheisyyskulttuuria (tai huomioi vaikka norjalaisabien jokakeväiset 2vk seksiriehat). Kosketus/halaaminen on jokaiselle suositeltavaa - oikeastaan, välttämätöntä. Jokainen noita tarvitsee. Välimeren kulttuureista mallia. Ilmasto tosin tuppaa laittamaan sisältäkin, henkisesti jäähän joten tuo läheisyyskulttuuri ei oikein luonnistu, oman havainnon mukaan.
Gravatar
juppe
"Perussuomalaisten ajatushautomon pomo puolustaa kohujulkaisua: Feminismin kritiikissä ei mitään hävettävää – "Asiasisältö suuressa osassa aivan täyttä timanttia""

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/perussuomalaisten-ajatushautomon-pomo-puolustaa-kohujulkaisua-feminismin-kritiikissa-ei-mitaan-havettavaa-asiasisalto-suuressa-osassa-aivan-taytta-timanttia/7844548#gs.7u7cwc

Nyt ei oo puolueella vähään aikaan varaa huudella tempputyöllistetyistä tyhjäntoimittajista kun omia turhakkeita ei ees vahdita.

Gravatar
Ajk
Kohulla peitellään kohua:) , oulun kivääripappia , vasen sontaa tuutin täydeltä .
Gravatar
juppe
"Perussuomalaisten kohuttu kirja tehtiin veronmaksajien piikkiin – kirjoittajalle 1 800 euroa kuussa palkkatukena"

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/15aae86a-5841-4aed-afae-172e27eacec9

Ne on vaan jakanu rahaa kavereille ja luottanu siihen, että kaverit kirjottaa niin yhdentekevää soopaa, ettei koko kirjaa ees huomata. Sitähän näitten ajatuspajojen kirjat on aina ollu tähän asti, niin että ei oo kovin vaikee haaste. Vois vaikka näpytellä paskalla istuessa jotain diipadaapaa puhelimeen.

Gravatar
Joru
Mikä tuossa kirjassa nyt on niin paheksuttavaa? Uutisoinnista päätellen ihmiset ovat pöyristyneen kirjassa mainittuun naiset säännöstelevät seksiä saadakseen valtaa - toteamukseen. Mutta näihän naiset ovat tehneet iät ja ajat esim. parisuhteissa. Onko se nyt se totuus mikä tässä kiihottaa?
Gravatar
jukkis
Mä jotenkin luulen et kukaan siellä ajatuspajassa ei sitä oiko- tai esilukenut. Luottivat vaan vanhaan puolueaktiiviin jolla on akateemista taustaa. ja sit ykskaks ilmeni että se onkin jokin hullunhoure, ja nyt kaikkien pitää siitä äkkiä pestä kätensä. Tästä opimme että kun on kustantaja, niin hyvä olis tosiaan lukea ennalta mitä on painamassa.
Gravatar
Juppe
Täähän on eka kerta kun tollasen ajatuspajan julkasema kirja yleensä huomataan. Avustukset juoksee kunhan on jotain kulissitoimintaa, niin että mitä niitä kirjoja lukemaan.

Jopa julkistamistilaisuudessa olleille tuli yllätyksenä, että kirjassahan lukee jotain, ja sisällöstä irtisanoutuminen on ollu tosi luontevaa.

Gravatar
Juhnu
Ei vissiin onnistunut enää uskotella turvavälien johtuvan pelkästään koronasta.
Gravatar
Juppe
Hankamäki on hinttapuli ja se yrittää tavoittaa vaaleja varten netistä löydetyn sorretun kansanosan, niin kun moni muukin. Se on vaan valinnu sellasen, mikä ei kelpaa muille, ja se on tähänkin asti tienny isoa yllätystä niille, jotka kosiskelee isolla joukolla samoja sorrettuja.
Gravatar
Jotu
Päivän uutisista päätellen kirjan nimi on oikein osuva. Kovasti näyttää kiihottavan tiettyjä piirejä.
Piilota kommentointilomake