Tänään puhutaan taas asiaa eli tarinaa koronaviruksesta, koronadenialisteista ja muutenkin siitä missä mennään. Eihän tämä taas mikään mairitteleva kirjoitus ole vaihtoehtoväkeä kohtaan, mutta tuskin lienen ainoa joka ajattelee, että se sakki alkaa näyttämään hörhöltä päivä päivältä enemmän ja enemmän. En minä itse halua leimata kaikkia hörhöiksi. Jonkinlaisena rajapyykkinä pidän sitä jos somessa levittelee Ano Turtiaisen "totuuksia" koronabuumista. Silloin on jo syvällä - jossakin.


Joku voi alkuunsa kysyä mikä ihmeen fiksaatio minulla oikein on Anoa kohtaan? Ainakin se että hänen juttunsa koronan tiimoilta ja antamansa esimerkkinsä puolesta lähentelevät yleisvaaran aiheuttamista. Muutenhan pidän häntä vaan kaipparina joka ei piittaa kuin itsestään, ja on jonkinlainen hämäräliikemies joka on politikassa vain täyttämässä taskujaan. Minun puolestani saa olla vaikka minkälainen itsekeskeinen öykkäri ja ahne pirulainen joka on tehnyt oharin äänestäjilleen enkä siihen puuttuisi. Harmittaa vaan että se on saanut noilla koronajutuillaan gurun maineen vaikka kun niitä asiallisesti katsoo, ne on ihan hölmön juttuja. Kertooko se sitten jotain yleisöstään kanssa?

Anon fanijoukot on tunnistettavissa vaihtoehtogenren sisältä. Sehän on hyvinkin heterogeenisen sirpaleinen yhteisö joista valtaosan muodostaa Newagerit. Ne on yleensä naisia jotka on kiinnostuneet "henkisestä hyvinvoinnista" terveistä elämäntavoista, poliittisesti enemmän vihreitä kuin vasemmistoa tai malttiporvaristoa. Vuosi sitten keväällä nekin aloittivat tuon stop pakkorokotuksille -ohjelman joka sai hetkellisen hurmosliikkeen voiman. Nyt tämän sakin tunnistaa siitä että kaikessa hiljaisuudessa ovat alkaneet puhumaan muista asioista. Jos ei muuta niin alitajuisesti ymmärsivät olevansa väärällä tiellä ja ovat ottaneet etäisyyttä koronadenialisteihin. Kyllähän sen ittekin alkaa vaistota kun levittelee juttuja jotka aikaansaa vaivaantunutta hiljaisuutta, tajuaa itsekin ettei tämä tyyli pure. Maineensa sillä kyllä saa pilattua.

drunk
Youtubesta on taas löytynyt kaveri joka kertoo totuuden koronasta ja sitä kannattaa somessa hetimiten levittää sadalle kaverilleen.

Ja vaikeahan se on ylläpitää rokotevastaista hegemoniaa kun sokea reettakin näkee että missä vaan on rokoteohjelma ollut laajassa käytössä, tautitapaukset kuin kuolematkin alkoivat välittömästi tasoittua ja sitten laskea silkkaa alamäkeä. Asia jota ei oikein voi kiistääkään. Jos oli joku huoli rokotehaitoista joita on vaihtoehtoväki etsinyt kissojen ja koirien kanssa, ei käteen ole jäänyt kuin normeja allergiareaktioita jotka on sinänsä odotettuja lieve-ilmiöitä. Tieto on lisännyt ymmärrystä. Kaikilta ei ole jäänyt huomaamatta että rokotteiden kehityksessä on otettu tämän pandemian alkuvaiheesta alkaen valtava kehityshyppy. Pääosin siksi että pandemian alussa rokotteeseen satsattiin miljarditolkulla rahaa. Hetkessä vanhanaikaiset rokotekoostumukset jäivät historiaan. Rokotevalmistuksen kehityshistoriassa on kuin olisi siirrytty potkurikoneista suihkuhävittäjiin, eli otettu kehitysaskel joka on luonteeltaan jopa vallankumouksellinen.

Toinen puoli vaihtoehtogenressä on sitten tämä salaliittoteoria -puoli joka on enemmänkin maskuliinista eli miesten juttu siinä missä NewAge naisten juttu. Minulla on somepuolella tuttavissa molemman puolen edustajia ja olen pannut merkille molemmissa ryhmissä hiljaista hiipumista, kuin otettaisiin pesäeroa aiempiin puheisiin. Ei se kokonaan ole vielä ajanut itseään umpikujaan. Seassa on näitä guruja jotka alusta asti veikkasivat väärää hevosta ja nyt samaa missiota jatketaan ihan vaan kasvojen menettämisen pelossa. Tosin päivityksiä tapaa tulla yhä harvemmin ja selvästi on koetettu kaivella jotain tilastoja eriskummallisemmiksi muuttuneiden väittämiensä tueksi. Jonkinlaista nolostelevaa häpeäntunnetta olen ollut vaistoavinani.

Salaliittopuoli, mitä olen niitä seurannut, tuntuu rokotteiden sijasta keskittymään kasvomaskeihin. Erityisesti sen hyödyttömyyden korostamiseen. Tarkkaa tieteellistä analyysiahan niiden tehoista ei taida olla olemassakaan mutta joitakin empiirisiä huomioita voi toki tehdä.

Ensinnäkin se että meillä täällä suomessa tautitilanne on vielä hanskassa ja kysyä sopii miksi? Minä en näe mitään muuta salpaa olleen kuin kasvomaskit. Eristyminen ei oikein selitä kun arki toimii normaalisti ja Levillä on bailattu kuin viimeistä päivää, joten syytä ei kannata etsiä ainakaan jurosta eristymisestä. Tauti kylläkin leimahtaa hanakasti siellä sun täällä eikä sylttytehtaaksi ole vaikea nähdä yökerhoja kuin muitakin soittoruokaloita. Paikkoja jossa maskeja ei käytetä sillä kolpakon tyhjentäminen maski naamalla ei oikein ole käytännöllistä. Samaten liikuntasaleissa ja kuntosaleissa joihin on tultu hengästymään, maskeja tuskin voi käyttääkään. Täältä virus leviää nuoriin jotka sitten tartuttavat sen vanhempiin ikäluokkiin ja viiveellä alkaa taas teho-osaston ovet käymään.

Jos siellä teholla menee kysymään lääkäriltä tai hoitajalta asiaa, niin se esittää epäilyn, että koronaoireiden vakavuus on suorassa suhteessa maskinkäyttöön. Mitä enemmän viruksia imaisee keuhkoonsa sen huonommin pian menee. Sen sijaan jos maski läpipäästää viruspilvestä vain 20-30% selviää lieväoireisena tai jopa kokonaan oireettomana. Havainnot ovat tietenkin vain empiirisiä ja päättelyyn perustuvia mutta tietty logiikka niissä kiistatta on.

Salaliittoporukoissa on tietty alaryhmä jota voisi sanoa vaikka qanonisteiksi. Olen huomannut että tämä sakki on kaikkein aktiivisin koronadissauksessa ja melkein satavarmasti jollain lailla persumyönteistä väkeä. Tyypit jotka on aiemmin levittäneet facessa tätä persukamaa maahanmuutto ja eeuu -rintamalla, levittää nyt ahkerasti koronadissausta. Päivä päivältä jutut vaikuttaa yhä enemmän hörhöltä ja todellisuudesta yhä kauempana olevilta. Juttuja sit pönkitetään jollain bulgarialaisella youtube-videolla jossa joku videobloggari tuntuu tietävän totuuden paremmin kuin kaikki maailman asiantuntijat yhteensä. Sitä sitten levitellään "totuuden nimissä" kuin Anonkin lausumia. Minulla on muuten kutina ettei tämän sakin maineesta jää mitään jäljelle kun lockdown alkaa toimimaan. Messua siinä sitten perustuslaista ja kokoontumisvapaudesta kun lockdown selvästi laskee tautikäyriä ja vaahtoa rokotehaitoista kun tautitilanne alkaa olla rokotteiden myötä muisto vain. Ei tätä ole vaikea arvata kenen käteen mustapekka loppupelissä jää.

Historian sykli vaihtuu. Minähän olen seurannut tämän alan genreä vuosikymmenet ja ollut joskus siinä aktiivisempikin. Sen tiedän että rokotepolitiikka voi olla alakultturisille ilmiöille tuhoisaa. Silloin joskus, kun elettiin vielä skeptikkojen ylivaltaa, he panivat maineensa peliin Pandermixin puolesta ja tietäähän sen, että vuoden päästä yhdistys alkoi olla lähellä kaatumistaan. Se menetti kaiken yhteiskunnallisen asemansa. Nyt se sykli vaan menee toisinpäin. Salaliittoporukat messuaa sinänsä vaarattoman mutta tehoavan rokotteen olemattomista haitoista ja hekin vielä maksavat siitä hintaa. Näin nämä asiat vaan toimii.

Ihmisellä pitää olla joustamiskykyä. Hänen pitäisi nähdä jokainen juttu omana erillisenä kokonaisuutenaan eikä vedota suoralta kädeltä vanhaan kaavaan. Ei kaikki kuitenkaan tässä maailmassa ole sionistien suurta salaliittoa. Ihminen jolla on alusta asti jokin ennakkokäsitys on kuin koettaisi ajaa autolla vain suoraan koukkaamatta vasemmalta tai oikealta. Ennemmin tai myöhemmin sieltä tulee umpikuja tai rotko vastaan.

Sanomani on edelleen sama koko vaihtoehtoväelle. Ei se tee kenestäkään viisaampaa että lähtee tieten nolaileen itteensä. Minun ehdotukseni on että kannattaa dissata koko koronaepisodi ja liikkua valtavirran mukana ja ootella jos tulis seuraavaksi vastaan jotain salaliittoteorian arvoista. Niitäkin tulee.

Jukkis
Gravatar
Eti Ra
Ite Ra ilmoittautuu äärihörhöjen joukkoon.
Keinoäly hoitaa. Kone tekee työt. Virus sinne ja toinen tonne.
Kuinka älykäs ja tehokas se kone on? Se on niin älykäs ja tehokas kuin on rajattomalla budjetilla ja edistyneimmällä teknologialla saatu aikaan.

Tätä on valmisteltu vuosia. Jopa hehkulamppujen loppuminen liittyy tähän.
Vanhaa kännykkää ei lasten käsiin annettu, mutta älypuhelinta selaa tottuneesti jo sylivauvatkin.

Mun oma äiti aivopestiin, kun meni hajuaisti ja tuli testistä positiivinen. Taustalla jokavuotiset influenssarokotukset ja älylaitteet.
Oon täällä kertonu, että mulla tulee tietokoneilusta nenään tunne, joka voi tulla kuperkeikoista veden alla, mutta hajuaisti pysyy.
Flunssa kesti syksyllä ennätyksellisen 3 viikkoa, koska otin tyhmänä koneen kotiin ajankuluksi flunssan vuoksi, joka koneen ääressä alkoi.

Tällainen on siis 3. maailman sota, tai sen alku.
Kannattaakin varoa mitä kirjoittelee,
jos ei ole kapinallinen Jim Morrison tai Arite.


Gravatar
Juhnu
Tuhnu said :
Äärimmäisen erinomainen ja nykypäivää havainnoiva kirjoitus Jukkikselta. Parhain mitä vuosiin täältä lukenut.

Tuossa edellä nimimerkit Juhnu ja a toteuttivat varsin hyvin Jukkisen kuvailun näistä äärihörhöistä, qanolaisista ja ihan kotoperäisistä anolaisistakin. Totuus sattuu!


Niinhän se sattuu, kun puhutaan lentokoneistakin. Kannattaa silti lukea tekstistä muukin kuin nimimerkki, meinaan vaan että ihan toistelin Suomen viranomaisten ja Pfizerin omien tiedotteiden sekä kirjoitusten linjaa. Valtioneuvoston tiedotteet ovat onneksi pysyviä, joten ei sinnekään viranomaiset aivan mitä sattuu julkaise. Kummasti vaan näitä julkaistuja tutkimuksia yms. muuta informaatiota pitää hallituksen alkaa vääristää oman tai jonkun muun agendan mukaiseksi.

Gravatar
Tuhnu
Äärimmäisen erinomainen ja nykypäivää havainnoiva kirjoitus Jukkikselta. Parhain mitä vuosiin täältä lukenut.

Tuossa edellä nimimerkit Juhnu ja a toteuttivat varsin hyvin Jukkisen kuvailun näistä äärihörhöistä, qanolaisista ja ihan kotoperäisistä anolaisistakin. Totuus sattuu!

Gravatar
Arite
Juhnun kommentti hyvä, mutta a (Hart) ei ole hyvien puolella, vaikka äärihörhö onkin.
Rökitän sut pian täällä niin perusteellisesti kaiken kansan nähden, että sun, Hart, kannattais poistua Sinikiveltä tai vastata muutamiin kysymyksiin. Lievästi sanottuna olet epäilyttävä tyyppi. Veikkaan, että Jukkis on epäilly sua jo pidemmän aikaa, mutta siitä hän ei tietenkään sano mitään. Voin olla väärässäkin Jukkiksen suhteen, mutta en hartsin suhteen.
Lopulta saan aina tietooni kaiken. Mikään ei pysy multa salassa. Sellasta se on, kun on yhteys Pohjantähteen.
En nyt viitti edes sanoa mitä mulle on kerrottu, koska sitten nimitys "äärihörhö" ei enää riitä kuvaamaan mua, niin kuin ei riitä muutenkaan. Tuun reippaasti yli molemmilta äärilaidoilta. Tiedoksi, että tähän asti oon vaan lausunu loitsuja (ja hyvin on toiminu), mutta kohta alan laulamaan! Laulan kaikki saatanan penikat suohon! Hart häipyy vapaaehtoisesti, pakolla, tai vastaa kysymyksiin. Valitse. Oon ollu vielä kiltti mutta pian pirullinen

Gravatar
Juhnu
Asiantuntijatkaan eivät haastatteluissa ole olleet noin rokote myönteisiä, vaan pitävät muita "suojakeinoja" yhtä tärkeinä rokottamisen jälkeenkin. Mistä ihmeen normaaleista allergisista oireista puhut, pitäisi jo alkaa ymmärtämään ettei RNA-rokotteesta voi saada niitä eli ne on sitten jotain muita kuin normaalit kananmunasta yms. johtuvat oireet. Venäläisten rokotteesta voi saada vielä näitä "normaaleja" oireita. Eli tässä uudessa rokotteessa taas on vielä paljon kysymysmerkkjä ja sillä ei normaalioloissa todellakaan olisi vielä tälläistä käyttölupaa ilman kattavampia testejä.
Gravatar
a
Tuli ensimmaisena mieleen PCR testin kehittajan mielipide testien toimimattomuudesta. Se sensuroitiin melkein vuosi. Sitten WHO sanoi saman asian. Onhan noita muitakin. Itse katson tata dystopiaa ja tuntuu aivan turhalta huutaa kuuroille korville. Olen siis "hiljempaa" kun sanottavat on sanottu. Tulevaisuus nayttaa ja kun sinne paastaan on valtamedia selittanyt asian silleen jarkevasti etta jokainen uskoo olleensa koko ajan oikeassa.

Nyt seurataan poliisivaltion kehitysta, great resettia, american himoa ajaa muut maat sotiin sun muuta. Jos tassa kohtaa miettii etta valtioiden-ja super rikkaiden intressit olis yhtakkia viimeyon aikana muuttuneet niin silloin ei ehka nae isompaa kuvaa.

viela tosta tieteellisesta kehityksesta. Se ei itsessaan liiku sen nopeammin mita isompia raha summia on kaytossa. Vai palkkasko pfizer tuhat tutkijaa lisaa ja loytyko sielta se einstein joka teki tieteellisen lapimurron.

Piilota kommentointilomake