Aikanaan jouduin muiden lailla miettimään kantani koronarokottteeseen, sen hyötyihin ja riskeihin. Sinänsä helppoa koska taitaa olla ensimmäisiä kertoja ihmiskunnan hstoriassa kun tiedotus on ollut näinkin avointa ja helppolukuista. Nyt kun olen ekan rokotteen jo ottanutkin, olen melkoisen vissi että olen voittajien puolella. Rokottamattomista ajattelen tylysti että siinä on sakki joka pelleilee oman terveytensä kanssa ja ottaa itsensä kanssa kohtuuttomia riskejä.


Rokotekriittisten ongelma taisi olla että heille koronarokotus oli suoraa jatkumoa Pandermixin kanssa. Heiltä jäi huomaamatta että kun koronarokotteen kanssa ei kitsasteltu, syntyi kokonaan uuden sukupolven rokote. Lyhyesti sanoen rokotteiden kehitys hyppäsi kerralla kaksikymmentä vuotta eteenpäin.

Rokote ei tietenkään suojaa itse taudilta mutta tekee siitä lyhytkestoisen ja oireettoman ja vähentää hengenvaarallisia riskejä oleellisesti. Itse asiassa keho hyökkää viruksen kimppuun jo itämisvaiheessa ja kaikki rokotetut tästä syystä eivät ehdi edes tartuttaa toisia. Jälki on nähtävissä jo kaikkialla. Rokotteiden levitessä sairaalakeikat ja kuolemiset laskee kuin ketunhäntä. Sen näkee kun seuraa näitä maita joissa rokotusohjelmat ei etene, kuten venäjä tai indonesia jossa edelleen kaivellaan isoja joukkohautoja. Rokotetuissa maissa palaillaan hitaasti arkeen.

 
342453 iTxuN8Qo


Tätä nykyä sairaaloita kuormittavat enää yksinomaan rokottamattomat, ilmiö joka näkyy jo lähes joka maassa. Nämä omanonnensa sepät jotka vakuuttuivat että d-vitamiini piisaa. Onhan se niinkin että jos tosissaan uskoo jonkun mustikkakeiton pysäyttävän kiinalaisessa laboratoriossa kehitetyn biologisen aseen niin on tosi autuas uskossaan. Sama meininki se näillä qanonisteilla tuolla amerikassakin; rokotettuja on kuulemma sairaaloissa ja tehoilla 2% loppujen 98-99% koostuessa rokottamattomista.

Se on vaan matematiikkaa. Rokotehaitat on käytännössä jääneet teoreettisiksi mutta voihan sitä antaa yleisölle periksi että vaikka joka kolmaskymmenesmiljoona tyyppi saa niistä jotain komplikaatioita. Ainahan on se yksi joka kuolee mihin tahansa. Sen sijaan asiantuntijat sanovat että rokottamattomat saavat 100% varmuudella koronaviruksen seuraavan puolentoista vuoden aikana. Sinänsä looginen väite koska ei virus tästä mihinkään katoa. Se minkä variantin kukin tulee saamaan, se on arvanvetoa. tai pitkässä juoksussa rokottamaton saa montakin eri versiota sillä aina kun yhdestä toipuu tulee seuraava muunnos sisään. Se vaan on näin.

Sit se menee matemaattisesti Pääosin oireettomasti sairastetaan mutta tietty prosentti saa vaikean version. Niistä oma osuutensa joiden pitää hönkästä happea sairaalassa ja osa niistä joutuu teholle kunnon happikoneeseen. Osa niistäkin sitten kuolee. Ja näistä oireettomistakin osa saa näitä jälkitauteja jotka menee sinne hermostoon, aivoihin tai sydämeen - tai kaikkiin. Sellaista tulee olemaan rokottamattoman elämä. Mikä mukavinta, sitä ei läpikäydä kerran vaan useita kertoja. Saattaa olla että se on riesana lopun elämää tai kauanko covid-virus meinaa täällä melskatakaan. Jossain kohtaa jokaisen tuuri pettää.

Onko tää jotain pelottelemista? Ei suinkaan. Minussa on kyyninen puoleni. Ajattelen sen niin että evoluutiossa on artikla jonka mukaan ylisuurissa populaatioissa osa sen jäsenistä alkaa käyttäytyä itsetuhoisesti. Se on sitä darwinin palkintoa jossa osa ihmisiä aina kuolee tyhmyyteensä tai ainakin pelleilee riskirajoilla. Se on kuitenkin omaehtoinen valinta. Jos aikuinen ihminen on vakavasti sitä mieltä että hän haluaa itseensä koronaviruksen ja sen myötä mahdollisen sydänlihastulehduksen jotta saa käyttää tahdistinta lopunikäänsä, niin mikäs siinä. Valinta on vapaa.

Toivoisin kuitenkin mahdollisimman monen jo heräävän ja ihan siksi tein tän valistusiskun. Sitä voi olla nuori ja sitä voi olla tyhmä mutta se on vaan yks vaihe elämää josta aikanaan aikuistutaan. Ei siitä pitäs maksaa hintaa lopunikäänsä jos käy huono tuuri. Toivoisin jokaisen rokottamattoman tiedostavan että hän todellakin tulee saamaan taudin väistämättä jossain kohtaa, viimeistään silloin kun viimeinenkin rajoite poistetaan. joku on sen varmaan saanutkin jo mennyt oireettomana. Seuraavakin voi mennä ja ehkä sitäkin seuraava. Mutta se tuuri pettää aivan varmuudella jossain kohtaa. Ei kenenkään geenit niin hyvät ole että voisi pelata venäläistä rulettia kaiken aikaa. Sanoin tämän sen takia että kun liikkuu tuolla hörhösakeissa, ei sinne vastakkainen tieto kulje. Ne on fanaattisia ihmisiä ja mitä aktiivisemmin ja pidempään ne puhuu läpiä päähänsä, sen vaikeempi on kantaansa muuttaa vaikka joku järjenkipinä takaraivossa alkaiskin kertoa jotain muuta.

En minä sano että tutkikaa itse. Ei se tutkiminen aina ole kaiken aa ja oo. Miettikää itse. Punnitkaa.

Jukkis