Kovin tuntuu yhtä jos toista närästävän mikä on allekirjoittaneen mieliala koko tässä koronasotkussa. En olekaan asiaa tainnut aiemmin tarkastella puhtaan henkilökohtaisesti ja miksi ratkaisut tietyissä asioissa on sellaiset kun on. Lukekaa ja närkästykää lisää. Mutta olisi se voinut mennä toisinkin, olisin voinut pysytellä rokotekriittisillä linjoilla.


Rokotekriittisyys, mikä sana se on onkaan. Siinä on eri koulukuntia; jyrkimpiä sanotaan rokotevastaisiksi ja lievimpiä rokotehuolestuneiksi, jos termi sallitaan? En suinkaan häpeile että olin aikanaan tässä maassa eräs näkyvimpiä Pandermixin vastustajia eikä HPV-rokote ole sekään saanut koskaan hyvää arvosanaa. Silloin oli ihan eri maailma. THL oli niin korruptoitunut kun vaan voi olla, joskin nykyisin siivottu. Rokotteet pitää vaan tutkia mitä niissä on jos niistä jotain aikoo sanoa. Mikä niissä on vaarallista jos on ollakseen ja miten se mekanismi toimii joka sen vaarallisuuden tekee. Ei se riitä että vaan totee että kaikki rokotteet on vaarallisia sillä ne on täysin erityyppisiä valmistus- kuin vaikutustapojensakin puolesta. Se on se ensimmäinen asia johon pitää tutustua.

Mutta se mikä sitten otti tosissaan päähän, oli laitaoikeiston soluttautuminen tähän NewAgereiden rokoteporukkaan. NewAgerit on lähinnä epäilijöitä, varovaisia ja tietoa hankkivaa ja koostavaa väkeä. Kaikki kunnioitus heille. Myös koronarokote asiassa. Missään nimessä se ei ota koskaan kantaa jonkun toisen puolesta. Voi vain tarjota tietoa ka luottaa että toinen tekee omat päätöksensä parhaan punnitun tiedon nojalla. Laitaoikeisto, joka tulee tuolta MV-lehden takapiruista on sitten avoimen suoraa. Se kampanjoi suoraan julistaen propagandaa ja käy avoimen vastaista kampanjaa. Mitään etiikkaa sillä ei ole vaan apuvälineinä on somen ilmatilan hallinnan myötä myös kaikenlaiset painostukset, ilkivallat, kiristykset ja maalitukset. Viime aikoina nähty yrittäjien maalittaminen koronapassin takia on minusta jotenkin itsestäänselvyys että sen takaa löytyy laitaoikeisto. Se on juuri heidän metodeitaan. NewAgereiden ei pitäisi olla missään tekemisissä näiden puolirikollisten kanssa.

korona rokote
Vastoin yleistä luuloa minua ei suinkaan närästä jos joku perusterve 20-30v jättää rokotteen välistä. Sen voi yhtä hyvin ottaa luomuna kun jälki-covid, jos on tullakseen, koskee yhtä lailla rokotettuja kuin rokottamattomia. Mutta jos on 53v kaljamahainen jolla on kaikki kuviteltavissa olevat kolestrolit ja pumput ylirasittuneena huonon yleiskunnon kehossa niin äkkiä saatana piikille kun vielä ehtii.

Pahintahan siinä on se tolkuton valehtelu. Uusia kohujuttuja ilmaantuu päivittäin ja niitä yhdistää ettei mikään niistä ole koskaan totta. Se ei haittaa koska uusia valheita testaillaan sellaista vauhtia, ettei vanhoja ehdi edes paljastamaan kun päällä on jo kolme uutta. Itseäni on aina ihmetyttänyt miksi ihmiset uskovat asioihin jotka eivät ole totta? Onko valeisiin uskominen jotenkin älykästä kun ei se ole muuta kuin itsepetosta? Tähän vastatakoon kukin tahollaan, ja mielellään enemmän itselleen peilin edessä. Paljon olen miettinyt tuota Putkostakin MV-sivuston ruorissa. Onko jotenkin ylpeä olo kun tietää julkaisevansa silkkaa paskaa? Missä on se journalistinen ylpeys joka aikanaan oli.

Onhan raaka totuus että koronavirus oli tappava kunnes rokote tuli ja kuolinmäärät putosivat radikaalisti. Raaka totuus on sekin että vaikka on pistelty jo hyvän aikaa, niitä paljon pelättyjä rokotehaittoja ei vain näy eikä kuulu. Siinä ei auta dramatisoida että kun on pistetty miljardeittain annoksia ja jollain alkaa sit hauis punottaan ja on kuumeinen olo seuraavan päivän, että sitä sitten liioitellaan häpeämättä. Ei siinä valehtele kun ittelleen. Ihan sama jos rokottamattomia on jossain teholla joku tuhat ja seassa on yks rokottamaton - ja sekin joku ihmeen monisairas - niin siitä vedetään sit johtopäätös että myös rokotetut joutuu yhtälailla sairaalaan. Näitä juttuja kuulee. Tälläsiä nää tyypit keksii kaiket päivät ja koettaa pitää väkisin agendastaan kii, vaikka se vuotaa kun seula jos niitä joku pöyhii miten oikeesti on.

En minä lähe tälle tielle. Jumala on itse avannut aivokoppani ja lorauttanut sinne lusikallisen sellaista jota sanotaan arvostelukyvyksi. Sellaista soisi jokaisella olevan. Vielä parempi jos ihmisellä olisi kohtuullinen yleissivistys eli tieto siitä mikä jossakin asiassa on mahdollista ja mikä mahdotonta. Kun omaa sellaisen taidon, tietää jo ensikuulemalta onko joku väite totta vai ei. Sen voi toki tarkistaa ja huomata että yleissivistyksensä oli taas oikeassa sillä koronakriitikoilta tulee paljon sellaista jonka näkee samantein tuubaksi. Yleissivistykseen kuuluu myös rehellisyys. En tarkoita yksinomaan ettei valehtele muille, kuten laitaoikeisto tekee, vaan ettei valehtele myös itselleen. Ei lähde sille tielle jossa ei enää erota mikä on totta ja mikä valetta. Silloin on hukannut itsensä ja aivan taatusti myös ympäröivän maailman.

Vaikka nää jutut aina kärjistyykin, vastoin yleistä luuloa ei minulla ole mitään rokottamattomuutta vastaan. Menee se tauti kansan läpi niinkin. Ongelma numero yksi on rokottamattomien seassa olevat riskiryhmäläiset joille voi sanoa käyvän kalpaten kun tauti iskee. Juuri tämä väki on se josta nuo HUSin ylilääkärit puhuu ja jonka takia yhteiskuntaa ei voida kokonaan avata vaan välillä on otettava askel takaisinkin päin. Ja sitten on se ongelma numero kaksi. Nuo koronakritiikkiä levittelevät helppoheikit jotka myyvät rokotevastaista agendaansa juuri tälle riskiryhmälle ja pitävät niitä pihdeissään. Se on omissa silmissäni avoimen rikollista toimintaa, olkoonkin ettei sitä lakikirja tunnista. Verrattavissa näihin imaameihin jotka lähettelee näitä kasetteja pitkin eurooppaa jossa kehottaa tappaan vääräuskoisia. Yllyttämistä. Tässä on sakki joka ei saa minulta minkäänsortin ymmärtämystä.

Mutta korona menee ohi. Voitonpäivä tosin siirtyi rokotekattavuuden myötä kuukaudella kahdella - kiitos rokottamattomien ja heitä vastuuttomasti yllyttävien piirien. Mutta kyllä se siitä.

Ihmisen pitää elää niin ettei hänellä ole mitään salattavaa, omatunto ei kolkuta ja mielipiteistään voi aina vastata myöhemmin. Uskokaa tai älkää, minä todellakin koetan elää tämän opin mukaan. Aina suoraselkäisesti. Luulenpa että voin tän souvin jälkeen sitten joskus katsoa peiliin yhtä lailla kun nytkin, eikä tartte jälkeenpäin pelätä että joku nostaisi juttujani tikun nokkaan asiassa jossa olen ollut väärässä. Teillä on tietenkin omat mielipiteenne.

Jukkis