Olin tossa Hesassa luennoimassa ja jostain syystä joku katto sen asiakseen videoida. Kysy että saako sitä käyttää tai esittää julkisesti ja mä ohimennen sanoin että mulle ihan yks ja sama. Se oli tietenkin virhe koska nyt se on netissä ja kaipa se nyt tarttee sitten tännekin linkata. Olkaa hyvä, Jukkista reilusti yli tunti.Nykyisin tuntee jo hirveetä noloutta kun itteensä kattelee. Erityisesti tästä, kun tapletti vaan pantiin tuolille ja se veti sieltä alaviistosta suoraan kumpumahaan jotta se oikeen korostuis. Parasta näissä alaviistokuvissa on sekin että kaksarileuka paistaa suoraan silmään. Pakko tunnustaa että aika rupsuhan sitä tuppaa oleen ja kaikkee muuta kun silmänilo.

Mesta oli jossain Tattarisuon sunnuntaisen autiolla teollisuusalueella.  Lähitönöt oli jotain autopurkaamoja ja viereisessä ovessa jonkun prätkäkerhon kyltti. Piti oikeen vitsailla onko tää siis joku luento vai ovela ansa. On Tattarisuolla ennenkin kadonnut ihmisiä ja löytynyt paloiteltuna lammesta. Näinkö tälläkin kertaa käy? Joutuu jonkun motoristiporukan muiluttamaksi ja raato päätyy jonkun autohajottamon tontille?

Kuva0713
Mielessä kyllä kävi et jos joku kutsuu luennoitsijan tämännäköiselle alueelle, kyse voi olla myös ovelasta ansasta houkutella joku autioille seuduille. Ei se ihme olis kun aattelee monelleko oon velkaa. 

Ihan mukava porukka se oli. Se on tätä nykypäivää jossa joku some-kerho järkkää tapaamisia.  Myönnän kyllä että annoin koko rahalla. Sen verran olen jo pehmentänyt itteeni että läpikäyn vähän mitä on tullut tutkittua aiemmin ennenkun päästään pääasiaan eli 33-mittoihin ja megaliitteihin. Kuvitustakin kaivoin kiireessä sieltä sun täältä ja yks jos toinen saattaa huomata että toi kuvahan on pöllitty multa ja jätkä käyttää sitä kun omaansa kuittaamatta rojalteja. 

En minä tätä siis suosittele mutta puolipakko se nyt kumminkin on täällä  esitellä. Kattokaa jos kattotte kattomisen arvoseksi. Minen kattele, minen kestä itteeni kattella enkä kuunnella enää ollenkaan.
Sit jos masokismi saa infernaaliset mittasuhteet ja haluaa jatkaa masokististista fantasiaansa kattomalla lisää niin siinä heti perään on sit kakkososa johon jäi megaliittipuolesta kaikki se mikä tähän nauhaan ei mahtunut. Tää puoli on ihan puhdasveristä megaliittipuolta kun taas toi eka osio menee enemmän kronologisesti kaikesta mitä oon duunannu.Tätä kehtaa siinä ja siinä jopa puolikorvalla kuunnella.Ei mulla ny kai ollu mitään syytä tätä tän enempiä esitellä mut sainpahan ny yhden etusivupäivityksen tehtyä näinkin pienellä vaivalla.
Piilota kommentointilomake