Niinhän siinä vaan kävi että pitkään ei jaksanu joulunpyhiä vietellä peukaloita pyöritellen, vaan tuli väsättyä kolmiminuuttinen video megakulttuurista.  Kattokaa ny samalla kun sulattelette kinkkua. Ei se musta sinänsä huono ole mut hyvän siitä saa kun vääntää musiikin lujalle. Musa meinaan on täyttä rautaa.
Mulla on ollu vähän ongelmana ton megaliittijutun kanssa koko ajan että tuppaan oleen vähän liian korkealentoinen ja taatun vaikeaselkoinen. Sain sit idean väsätä tälläsen esittelyvideon joka olis vähän helpompi lähestyä ja koettaa vääntää asiat suhteellisen helppotajuisesti.  Homman pihvihän aukee vasta loppumetrillä kun tekstissä sanotaan että tiedemaailmalla ei ole näistä  jutuista hajuakaan.

Kun videon on kattonu, tajuaa tästäkin kuvasta jotain. Ei ne summamutikassa ole  noita kiviä pykänneet noitten kivien alle vaan niillä kaikilla on merkitystään.

IMG 0032
Iro siinä siittää maankamaraa ja luo kaiken elävän. Seuraavassa vaiheessa se sitten kuljettaa näitä elollisten ensimmäisiä esi-isiä ja -äitejä selässään kunnes ne pärjää ittekseen maailmalla.

mutta se siitä. Annetaan videon puhua puolestaan .Nyt kun ootte kattoneet, on teitin pakko myöntää että musa tosiaan oli hyvää.

Jukkis
Gravatar
Koizilla
Sähän voisit laittaa taustamusiikin hiljaselle taustalla ja puhua(=selostaa) dokkarityylillä. Vois tulla viihdyttävämpi.
Gravatar
Antero
Kieltämättä erinomainen, piti kattoa useamman kerran. Jos jotain moitittavaa on, kartat olisi saaneet olla sekunnin pari kauemmin esillä. Pannaha jakoon ulkomaita myören.
Piilota kommentointilomake