Tänään tutustumme aihepiiriin josta todella harva on näillä kulmilla tietoinen; auringonpilkkuihin. Tai siis jokainen auringonpilkut tuntee, mutta tuskin kukaan niiden vaikutuksista maapalllolle ja sen elämälle. Otetaan siis härkää sarvista. Pitkästä aikaa minäkin saan kirjoittaa jotain kategorian "Oudot jutut" alle.sillä tämä on sitten todellakin outoa...


Auringonpilkut syntyvät tietenkin Auringossa ja niitä esiintyy 11.1 vuoden välein. Syynä on tietenkin Jupiter jonka kiertorata tällöin osuu likelle Aurinkoa ja koska Jupiter on siitä metka, että se synnyttää enemmän energiaa kuin saa, joka ilmentää sen sisuksissa olevan käynnissä prosessi tähdeksi, Aurinko imee tämän ylimääräisen energian pois, ja Jupiter jatkaa eloaan kaasuplaneettana. Tämä energia saa sitten auringon latautumaan ja purkamaan sen auringonpilkkuina, jotka ovat energiasta syntyneitä napoja, joka ilmentää sen olevan latautunut energiansa puolesta.


auringonpilkut 2

Auringonpilkkujen sykli. Sama sykli selittää myös yhteiskuntien ylä-  ja alamäet. Sodan ja rauhan, tapahtumien kirjon tai tapahtumattomuuden, lama-ja nousukaudet.

Se mikä vaikutus auringonpilkuilla on maapallolle,on aihepiiri jolle ei loppua tule, ja siinä menee helpolla päästään pyörälle.  Jo muinaiset astrologit tiesivät että kaikkia onnettomuuksia se tietää.  Heinäsirkat lähtevät vaeltamaan, sotia syttyy ja maanjäristykset heiluttavat kamaraa. Mitään turhia ukkoja eivät olleet, sillä auringonpilkut lataavat myös maapallon sähköisen potentiaalin, ja aivan varmuudella suuria maanjäristyksiä koetaan lähimmän puolen vuoden sisään.  Valtaosa eläin-ja kasvikannasta synnyttää suuret ikäluokkansa; sopulit vaeltavat siinä missä heinäsirkatkin.

Päivän aviisissa pisti silmään THL:n rokoteosaston hehkuttelu miten tämän talven influenssat jäivät pääosin väliin. Syynä pidetään – tottakai – onnistunutta rokoteohjelmaa ja sen kampanjointia valistuneille kansalaisille. Astrobiologi on tietenkin eri mieltä. On olemassa selvääkin selvempi yhteys ärhäköiden epidemioiden ja auringonpilkkujen välillä, ja lähes poikkeuksetta kaikki suuret pandemiat asettuvat tähän kohtaan. Syistä toki kiistellään. Toisaalta ilmakehämme plasmoittuminen saattaa aktivoida kaikki virukset influenssasta ebolaan,mutta toisaalta ihmisen oleilu liian sähköisen potentiaalin alueella saattaa laskea hänen immuniteettiaan niin, että virukset pääsevät puremaan. katsoo syytä sitten kummasta suunnasta tahansa, huono flunssatalvi  selittyy paremmin kosmisista syistään. Asiasta löytää myös tieteellistä materiaalia jos katsoo väitettä aiheekseen epäillä.

pandemiat
Tilastohan sen näyttää. Virustaudit aktivoituvat kulkutaudeiksi vain ja ainoastaan auringonpilkkujen aikana.

Ajattellin ottaa lähtökohdaksi Ukrainan kriisin. Ukrainahan on valtio jossa heliobiologia on nähtävissä selvimmin. Vuoden 1991 auringonpilkkujen aikaan koko Neuvostolliitto romahti, ja vuoden 2004 oranssikumous osui sekin 11.1 vuoden päähän –kuten myös Maidanin tapahtumat seuraavassa syklissä. Tästä saamme aasinsillan tutkia vuoden 2015 kulminaatiohetkeä, jolloin auringonpilkut olivat vahvimmillaan. Tänä vuonna myös suomalaiset sekosivat aivan tyystin.

Toisaalta on aika vaikea selvittää ajautuvatko myös (miespuoliset) päättäjät, toimittajat ym sotapsykoosiin omista biologisista syistään. Epäilen kyllä että on olemassa myös varsin älykkäitä ihmisiä jotka tuntevat tämän puolen, ja osaavat agiteerata vallankaappaukset ja sodat niihin hetkiin, jolloin ihmiskunta on jo hulluutensa oraalla. He ymmärtävät ihmismielen biologista perustaa ja tietävät koska sotahormonit hyrisevät luonnostaan; muuten masinointi jäisi vain pelkäksi narinaksi. Joku Soros ja Pentagonin kenraalikunta saattavat ymmärtää näitä  asioita paremminkin.He osaavat kyllä ajoittaa hallitustenkaadot tietyille vuosille.

auringonpilkut 1
Vuoden 2015 auringonpilkkujakso jää historiankirjoihin yhtenä `hulluista vuosista´


Vain se on selvää että tuona vuonna syttyi itä-Ukrainan sota. Myös täällä meillä elettiin sotahurmosta ja kun ihminen on hurmoksessa, ei hän kuule eikä kuuntele mitään. Turha on selittää että Krimiä ei miehitetty vaan se liittyi Venäjään kansanäänestyksen johdosta päästäkseen irti Kiovan äärimielisestä  hallinnosta. Turha oli Venäjän ulkoministeri Lavrovin selittää että satelliittikuvat venäläisistä  sotajoukoista olivat kuvakaappaus videopelistä jne. Kun suomalainen mies joutuu oman hormonaalisen toimintansa vangiksi, hänestä ei ole kuin mylvimään joukkohysteriansa viemänä ja sulkemaan korvansa kaikelta joka asettuu hurmostilaa vastaan. Kyllä te muistatte tämän,puolinoloina ehkä, mutta siellähän rokkasitte mukana piittaamatta onko teitä kiihottava sotapuhe totta vai epätotta. Teitä  ehkä lietsottiin jonkun iltasanomien ja pääministeri Stubbin toimesta, mutta yhtä lailla hekin olivat samassa psykoosissa.

Saatatte muistaa tältä vuodelta myös Syyriansodan? Jossa ISIS mässäili raakuuksillaan ja joka veti eurooppalaisia muslimeita puoleensa  omien viettiensä vetäminä. Tapahtui mittavia terrori-iskuja joka  puolella Eurooppaa. Sekosi se islamilainen maailmakin auringonpulkuista.

Tottakai muistatte pakolaisvyöryn. Mikä on sitten selityksenä tälle kansainvaellukselle,  se on tuntematonta viettitoimintaa, mutta yhtä lailla monet eläinlajitkin lähtevät liikkeelle auringonpilkkujen luoman sähköisen muutoksen takia.

Muistatte ehkä että olette niin joviaaleja ja mukavan leppoisia ihmisiä  mutta juuri tuona kuluvana vuonna innostuitte vihapuheilemaan. Nimettöminä jakelitte tappouhkauksia, pelottelitte, uhkailitte, hakeuduitte samanmielisten joukkoon jossa joukolla herkuttelitte suvakkinaisten joukkoraiskauksilla. Kyllä te  muistatte –tottakai te  muistatte. Te ette vaan tiedä mikä teihin meni ja miksi käyttäydyitte kuten teitte. Seurasitte eniten sitä blogia jonka kirjoittaja oli häiriintynein hullu, ja katselitte verikuvia MV-sivuilta.   

Sitten se kaikki oli yksi päivä  ohi.  Kaikki rauhoittui. Aurinko kun lakkasi näyttämästä teille voimaansa.  Mutta se palaa, 11.1 vuoden päästä sekoittamaan taas teidän mielenne.  Tilastojen mukaan joka toinen auringonpilkkuaika on voimakkaampi joten sekoamiseenne saattaa mennä 22.2 vuotta.  Aika näyttää.

Älkää vaivatko tällä kirjoituksella päätänne. Tämä on ihmismielen syvällisempää tasoa. niitä sielullisia liiketiloja joista on olemassa vain hataria teorioita ja joiden mekanismeja ei tunne kukaan. Ette tekään. Te vain käyttäydytte kuten luonto kulloinkin määrää teidän käyttäytyvän. Jokainen.

Onko teistä kukaan ikinä pohtinut sitäkään, että  tohtori Halla-aho aloitti bloggaamisen vuonna 2003 juuri auringonpilkkusyklin korkeimmalla kohtaa, ja kenties tästä johdosta hän onnistui aloittamaan kokonaisen kansanliikkeen? Ette! Nämä kun ovat niin korkeantason asioita, ettei niitä voikaan ymmärtää. Miten kaikella mitä tapahtuu on aina alkusyynsä. Mutta sanotaan se vaikka näin että Jupiter johdattaa yhteiskuntiamme, arvojamme ja mielipiteitämme ja manipuloi hormoniemme kautta ajatuksiamme. Se luo meille johtajatkin.

Jukkis