No en minä tiiä onko se joku suurtapaus että  eilen ehtoolla vapautin elokuvan Prioni youtubeen. On se siellä jo kertaalleen ollut, olette hankkineet videon jo takavuosina ja aivan varmasti kuunnelleet kaikki hehkutuspuheeni vaikkette itse elokuvaa olisikaan nähnyt. Mutta olkoon nyt viimeisiä kertoja kun tästä  aiheesta tulee puhetta, yhdenlainen hautajaispuhehan tämä jo onkin.


Kieltäydyn kertakaikkisesti enää hehkuttamasta tätä sen enempiä. Toteen vaan siltä varalta että jos tätä ei ole nähnyt, niin sitten kannattaa unohtaa se mitä töllöstä oli kattovinaan ja tsekata tämä sen 1h 42min ajan mitä  tää ny kestää. Antoisaa elokuvailtaa tai jotain.Tarkoitus olis tossa kohtapuoleen ottaa ton Prioni kakkosenkin iänkuinen mainos tosta etusivulta poies ja miettiä josko sen kakkososankin vapauttas luontoon vielä ennen joulua? Ei ainakaan ole mitään syytä miksei näin tekisi.  haluan sitä kuitenkin hetken vielä pidätellä  jotta saan sille ees katsojalukuja. Tämähän oli tossa joku talvi kattottavissa kuukauden ajan ja keräs  sentään siinä ajassa yli tuhat katsojaa  joten onhan sitä siinäkin. Silloin tuli testattua tätä maksullista facebook-mainontaa ja taisin sijoittaa kaikkiaan joku 40e katsojien kosiskelussa.

siri saarilahti prioni
Tähtinäyttelijättäreni silloin kauan sitten suoraan koulunpenkiltä rekrytoituna.

mutta Prioneista olen sanonut suurinpiirtein mitä sanottu on. Kohtapuoleen alkaa olla kaikki tekemäni tubessa kun keväällä  vielä nähdään tuo lyhytelokuvakin. Sitten ei kai auta muu kuin ruveta tekeen uutta, sitä viimeisintään, mestariteosta, jota olen tässä  alustavasti raamitellut. Ei sille kattokaas mitään voi että kehittyessään alkaa törmätä  uudenlaiseen seinään jota rahaksi kutsutaan. Varsinkaan jos haluaa tehdä jotain muutakin kun ns. yhden huoneen elokuvia. 

Jukkis
Gravatar
juppe
Sun pitäis kehdata levitellä linkkiä jos sä haluat niitä kattojia. Mä panin linkin Reddit Suomeen ja tuhannen haamuraja menee rikki pelkästään sillä.

Yleensä mä oon mainostanu siellä jotain outoo kirjallisuutta, mistä kukaan ei oo kuullukkaan, koska siellä tuntuu olevan yleisöä joka lähtöön. Sama vaikka linkkais runokirjan, missä aikalainen haukkuu Pulizeria niin kun ketä tahansa rosvoparonia. Joku tykkää kuitenkin.

Gravatar
jukkis
Joo, multa uupuu aikas lailla oikeanlaiset levityskanavat ja sivut kun en yhtään tiiä missä ihmiset käy tai on käymättä. Niin epäsosiaalinen olen, etten ole sitä tainnut tietää ikinä. Kokeilin nyt huvikseni tuota suosittamaas Reddittiä. Mulla on kyllä niistä aina se pelko persiissä et näitä arvostellaan samalta viivalta kun jotain amerikkalaista sadantuhannen millin elokuviakin. Mikä on tietty aina epäreilun tuntuista. mut kuten mulle yks sano et sun kannattas budjetoida niin et Bruce Willis 90 miljoonaa + satanen et saadaan muille hernekeittoa kuvaustauolla.
Gravatar
juppe
Toi ketju on selkeesti linkin tarpeessa.

http://www.elitisti.net/forum/topic/11018-suomalaiset-kauhuelokuvat/

Gravatar
jukkis
mun täytyy tosta reddit -suomi -sivusta todeta että kerrankin tuli vastaan sivusto josta en tajua mitään. tarkoitan etten tajua siitä siis yhtään mitään. Luulin niinku tajuavani miten postauksia tehdään mutta kattia kanssa... täytyy ettiä joku seniorikanava.
Gravatar
juppe
Sitä vois ehkä lahjottaa kirjastoille. Ne on nyt alkamassa näyttää leffoja netissä eikä ne oo suomalaisia omakustanteita ennenkään halveksinu.

https://yle.fi/uutiset/3-11009542

Piilota kommentointilomake