No en minä tiiä onko se joku suurtapaus että  eilen ehtoolla vapautin elokuvan Prioni youtubeen. On se siellä jo kertaalleen ollut, olette hankkineet videon jo takavuosina ja aivan varmasti kuunnelleet kaikki hehkutuspuheeni vaikkette itse elokuvaa olisikaan nähnyt. Mutta olkoon nyt viimeisiä kertoja kun tästä  aiheesta tulee puhetta, yhdenlainen hautajaispuhehan tämä jo onkin.


Kieltäydyn kertakaikkisesti enää hehkuttamasta tätä sen enempiä. Toteen vaan siltä varalta että jos tätä ei ole nähnyt, niin sitten kannattaa unohtaa se mitä töllöstä oli kattovinaan ja tsekata tämä sen 1h 42min ajan mitä  tää ny kestää. Antoisaa elokuvailtaa tai jotain.Tarkoitus olis tossa kohtapuoleen ottaa ton Prioni kakkosenkin iänkuinen mainos tosta etusivulta poies ja miettiä josko sen kakkososankin vapauttas luontoon vielä ennen joulua? Ei ainakaan ole mitään syytä miksei näin tekisi.  haluan sitä kuitenkin hetken vielä pidätellä  jotta saan sille ees katsojalukuja. Tämähän oli tossa joku talvi kattottavissa kuukauden ajan ja keräs  sentään siinä ajassa yli tuhat katsojaa  joten onhan sitä siinäkin. Silloin tuli testattua tätä maksullista facebook-mainontaa ja taisin sijoittaa kaikkiaan joku 40e katsojien kosiskelussa.

siri saarilahti prioni
Tähtinäyttelijättäreni silloin kauan sitten suoraan koulunpenkiltä rekrytoituna.

mutta Prioneista olen sanonut suurinpiirtein mitä sanottu on. Kohtapuoleen alkaa olla kaikki tekemäni tubessa kun keväällä  vielä nähdään tuo lyhytelokuvakin. Sitten ei kai auta muu kuin ruveta tekeen uutta, sitä viimeisintään, mestariteosta, jota olen tässä  alustavasti raamitellut. Ei sille kattokaas mitään voi että kehittyessään alkaa törmätä  uudenlaiseen seinään jota rahaksi kutsutaan. Varsinkaan jos haluaa tehdä jotain muutakin kun ns. yhden huoneen elokuvia. 

Jukkis