Kuten päivitystahdista voi päätellä, on nuppi ollu pitkään saamattomissa, eikä maailmallakaan ole mitään sellaista, joka olisi herättänyt mielenkiinnon bloggaukseen. Kun ei tässä muutakaan, niin esittelenpä ottamiani valokuvia yön tunneista, joita on kertynyt lehdenjaon yhteydessä.


Tummiahan nämä kuvat tuppaa vähän oleen kun on otettu pimeällä ja vanhimmat vanhalla nokialaisella. Mutta tällästä elämässään kohtaa.

hissi
Näähän ei ole sitten yhtään kivoja kun hissi on rikki. Yleensä ne hajoo perjantai -iltana kun joku kännikala vääntää väen väkisin ovet auki. Mikä tarkoittaa että hissi on sitten siinä tilassa koko viikonlopun joten rappujuoksua piisaa sitten hyvän aikaa. On ne joskus olleet rikki koko viikonkin. Asukit kapuaa viidenteen huohottaen eikä ne soita hissifirmaan koska "varmaan joku muu on jo soittanut..." ja kun ne kaikki aattelee noin, niin koko asujaimisto sitten kapuaa ees taas portaita. Eihän sitä joka paikassa ihan välkkyjä olla ei.Ette sitten tiedäkään kuinka moni unohtaa avaimensa ulko-oveen. Nään sieluni silmin kuinka ne niitä aamulla ettii kämpästään. Mulla on ollu tapana aina pudottaa ne postiluukusta jottei tartte koko asuntoa myllätä, eikä muutenkaan ketään ulkopuolisia saapastele sisään. Yks tyyppi oli sit laittanu kiitoksena seuraavana yönä jonkun ässäarvan palkkioksi. Siinä muuten oli voittokin, joku kymppi tai 15e, en ny muista. Vaan kerran olen tainnu nähdä täysin levällään olevan ulko-oven jossa onnellisena kuorsattiin sisällä.

avaimet
ja tällänen on sit se työmaa. Koppi johon tuodaan kuormat ja josta ne jakajat hakee. Tän edessä nyt sattuu olemaan lätäkkö jossa vettä nilkkoihin asti. Yleensä niistä on lamput sisältäkin palaneet eikä kukaan meistä viitti asiasta ilmoittaa.
koppi
Yön löydös onkin sitten marihuanaa pussillinen jonka kävin tiputtamassa taloyhtiön roskikseen. En minä näistä viitti poliisille ilmoitella kun tätä tavaraa tunnutaan kasvattelevan vähän useammassakin kerrostalossa. Eikä mulla pilvenpössyttäjiä vastaan mitään ole. Mukavan pehmeäpäistä ja passiivista porukkaa jotka liikkuu kun hidastetussa filmissä ja sinänsä vaarattomia.

marihuana
Jos on vittumaista kohdata postilaatikko jossa ei ole nimeä saati asunnon numeroa, niin väliin törmää täysiin yllätyksiin. Avioliittotarjoukseen ei olekaan vähään aikaan törmännyt.

osoite
Todellinen tee-se-itse -mies pärjää aina. Jopa niissä tilanteissa kun on sähkölaskuvarat vedetty kurkusta alas ja jollain sinne pitää sähköä saada. Tää on enemmänkin tollasta venäläistä tyyliä jossa sähköä varastetaan mistä vaan saadaan.

piuha

sormi poikki
Tän mä täällä olen jo esitellytkin kun tulin rappuset mukkelis makkelis ja pikkurilli lähti sijoiltaan. Kuusi päivää sairaslomaa ja sit takas satulaan. Lääkintävaksi vetäs sen ensiavussa aikas siististi paikalleen vaikkei se vielä ihan kunnossa ole.

Sit on tällänen kuva joka on aikas tyypillistä viikonloppusatoa. Näitä on aikas paljon lauantaisin. Kerran törmäsin kundiin joka nukku hississä seisaallaan et vaan otsallaan nojas hissinseinään. Siinä ajeltiin sit ylimpään ja jätin kaverin sinne kuorsaamaan.

uinuja

Tälläsiä mun kokoelmaan kuuluu tältä alalta. Pääosin kumminkin lehdenjako on äärimmäisen pitkäveteistä tytötä jossa ei kohtaa kun pupuja ja joskus näkee kissan vilahtavan puskaan - ja hyvä niin.

Jukkis