Päivän huumoriannoksena seuraa nyt jotain joka tehtiin tuossa viime viikonloppuna. Editoin sen jotenkuten ja nyt on aika esittää muillekin. Vastaavia on tiedossa lähipäivinä, tai ainakin lähiviikkoina enemmänkin.

 

Huumori ei ole helppo laji. Oikeastaan on mahdoton kylmiltään niitä ryhtyä kirjoittamaan. Pitää olla kuin puuseppä joka näkee kaiken nauloina. Eli jos on joku huumorin ammattilainen joka näkee kaiken vain huumorinaineksena, voi syntyäkin. Aivojen on muokkauduttava sellaisiksi vuosikausien ajan. Jotkut vetää sen äärimmilleen ja on sellaisia vitsikoneita, joka vääntää vitsiä sanoo niille mitä tahansa. Sanotaan että tää edesmennyt koomikko Eemeli oli sellainen. Aikanaan tunsin itsekin yhden sellaisen ja oli kiistatta pitkän päälle rasittavaa seuraa.

kannaksenkatu

 Joku täytekuva tähän nyt piti saada. Pispala on muuten oikeesti sellanen ylämäki-helvetti kuten se tässä sketsissä esitetään

Niinpä yllätyin itsekin miten hyvä tästä tuli. Sellainen energinen.

 

 

Kun tässä koettaa keksiä jotain millä sais ihmiset nää kattoonkin, koetin kehittää ns. manse-huumoria, mitä sillä ymmärrämmekään. Onpahan joku teema joka vois toimia ainakin paikallistasolla? Anyway, tämä nyt tässä pelinavauksena ja pudottelen näitä muutaman lisääkin kunnes on aika syödä koko kakku. Viihtykää.

 

Jukkis