Olen ollu tässä vaisuna parisen päivää kun olen omin päin alkanu väkään Prioni II –traileria. Mitään helppoahan se ei ole ollut ja parempi kai vähän valottaa mitä sen kohdalla tuli koettua. Lopputuloksena pääsette sentään kuluttaan kolmeminuuttisen trailerin parissa.No niin, eka ongelma oli kai etten tiedä elokuvaleikkauksesta yhtikäs mitään. Viime keskiviikkona avasin melkein ensimmäisiä kertoja Windowsin Moviemakerin ja aloin katteleen saako sillä mitään tehtyä. Tänään, viikon päästä, on sitten esittää jo jotain. Yrityksen ja erehdyksen kautta.

hirttohommat

Asiaahan ei paranna jos käsittelee gigaluokan tiedostoja tavallisella vanhalla halpisläppärillä. Sanomattakin selvää ettei sitä voinut rendata ulos tietokonetason laadulla koska koneen muisti ei vaan piisannut. Oli pakko tyytyä asetukseen peruspuhelin (suuri) joka oli tietokonemuistin ylärajoilla mutta onnistui sentään. Ei pidä siis olla ankara kun vehkeet on mitä on. Pahintahan tässä on että kolmeminuuttia oli ihan liikaa myllylle joten se rendas jotkin kohdat sutuksi mutten minä niitä enää ala korjaan… olkoon noin. Tähän meni muuten alun kolmatta vuorokautta ja kun lopputulos meni läskiksi niin kyllähän se vituttaa. Tai oikeestaan vika on siinä et rendaus on tehty puhelimille ja siinä ja siinä tapletille mut tietokoneruudulla se on lähellä pikselimössöä.

Nyt olis sitten enää jäljellä miten tähän saisi editorilla luotua videolinkin joka tuskin sekään onnistuu. mut tais onnistua lopulta. noh.. pian näätte tätä materiaalia lisääkin sillä tokihan oon kun lapsi joka on saanu uuden leikkikalun.


Jukkis
Piilota kommentointilomake