Kai  munkin on ne pakolliset jouluntoivotukset esitettävä. Onhan se vaan kerran vuodessa. Ettei kuitenkaan menis ihan äitelän siirappiseksi niin voihan tässä pamista vähän tästä omasta kirjoitusvimmastaan, sivuston tulevaisuuksista sun muista eli antaa vaikka niitä kuuluja uudenvuodenlupauksia – jotka tunnetusti on tehty rikottaviksi.Myönnän kyllä että tänä vuonna kun tuli uudistettua tuota etusivua ”toimituksellisen näköiseksi” on se pirtsakka mutta ainoa ongelma ettei yksi mies paljoa pyörittele ees nettilehden näköistä. Päivitystahti on ollut omissa silmissäni verkkainen, keskimäärin kerran kolmessa päivässä joka ei suinkaan ole tuonut lisälukijoita joka tietenkin oli alkuperäinen idea. Johtuu tietenkin omasta päivärytmistäni joka ei salli koneelle pääsyä  ennen iltapäivän tunteja, eli silloin kun ihmiskeho on siesta-asennossa ja ei paljon ideat kuki.

Hankalampaa on, ettei oikein ole osannut rakentaa teemaa johon keskittyä, ja josta ammentaa aiheita. On tietenkin oma mieleni niin moniulotteinen että vaikea olisi teemaakaan tehdä. Jonkinlainen profilointi olisi tietenkin muinaishistoriaa kohtaan mutta ei se oikein ole kovinkaan talvinen aihepiiri kun ei pääse mettään ja toisaalta taas pelkkä politiikan seuraaminen tympii sekin aina välillä. Enkä sit koskaan ole saanut rekrytoitua mitään kirjoittajakaartiakaan, sehän se olis passelein ratkaisu kun vois vaan nakella nettiin toisten tekstejä silloin kun ittellä ei kulje.Joten mennään verkkaisella tahdilla kunnes jotain putkahtaa. Elämähän menee eteenpäin, halutaan tai ei.

joulua

Mutta eihän musta tule koskaan mitään kansankynttilää, pakko se on tunnustaa. Liian individualisti jotta saavuttais massojen suosion. Myönnän että monella tapaa ihailen esim uuninpankkopoikaa, jolla riittää  virtaa julkaista joka päivä jotain, joka on onnistunut rakentaan hyviä teemoja ja ennen kaikkea strategian joka ei hölsky.  Muuta ei ole tullut kyllä enää seurattuakaan.  kerran päivässä vilkaisen Uudensuomen blogia mutta 80% siellä on ihan puhtaita jästipäitä jotka jauhaa politiikkaa ymmärtämättä siitä mitään. Sen hyvä puoli on se että siellä kommentoidaan lähes kaikkea sanottua ja tehtyä joten päivän puheenaiheet selviää sieltä ilman että tekee sanomalehtien etusivuille kierrosta. Vastavalkea oli mulle alusta asti pettymys verkkaisen julkaisutahdin kanssa ja jutut oli tosikkomaisia, enemmän jorisevia kun faktapohjaisia ja facen kaikista keskusteluryhmistä pyrin pysytteleen kaukana. Ne on yleensä uutislinkkejä kommenteilla höystettynä eli jonkinlaisia poliittista tajunnanvirtaa joka ei ala eikä lopu mistään. MV-lehteä en katto ollenkaan sen pohjattoman negatiivisuuden takia ja uskon että rahvaanomainen raakuuksilla (joskus keksityillä) hehkuttelu on häiriintyneiden puuhaa joka vaurioittaa itsekunkin psyykettä.

Mutta jotain me keksitään ens vuonna ja aika näyttää mitä se on.

Sitä ennen tässä täytyy ny toivotella kaikille hyvät joulut.

Jukkis