Toteen tossa että panen ainakin talvenajaksi ton kirjamyyntini säppiin eli ei kannata tilailla täältä mitään. Vaan ei hätää, uudistetun tavaran kanssa tullaan kyllä palaamaan aiheeseen. Samalla voisin mainita että ainakin koetan elvyttää tota vanhaa pienlehtijuttua tossa keväällä jos vaan inspiraatio kantaa loppuun saakka.Kohta huomaatte että krääsäpalvelu menee kokonaan kiinni. Syy on se että kirjavarastot alkaa olla finaalissa enkä viittis lähtee hesasta asti tankkaan. Varsinkin kun joka eepos alkaa olla jo vanhaa tavaraa ei sen menekki enää ole kovin kummoista ole. Tekee hyvää panna putiikki kii vähäks aikaa muttei suinkaan avata sitä enää tän vanhantavaran merkeissä vaan kokonaan uudenlaisin jutuin.

Toteen vaan lyhyesti että kun tässä on tuhrannu taas kaikenlaiseen aikaansa niin vois olla oiva hetki palata  huipulle. eli jonnekin sinne muinaisten hermeetikko-lehtien ja muinaiskunkku –kirjan aikakausiin kun sai olla jotenkin tärkeetä jätkää. Mulle jäi meinaan toi Tesla –numero vähän kummitteleen. Sen painaminen ei paljoa maksanut, menekki oli kovaa, ja yhtä hyvin sitä vois elvyttää ton vanhan pienlehtikulttuurin. Kenelläpä meillä ei olis ikävä vanhaa  hermeetikko –tasoa joka silloin aikanaan päätty niinku päätty – ja lukijakunta oikeesti ja ansaitusti vähän närkästy siitä tempusta.  Mut ne jotka tuntee asioitten taustat, ymmärtää kyllä että kaikella on aikansa ja joskus on vaan pakkorako sahata se puun terveinkin oksa.'

Julkaisu Jukka b
Mut Prioni II -  viljasodat on edelleen aikataulussa ja se nähdään keväällä. tänään vein sen efektimiehelle ja kohta suuliekit leimuaa. Tässä on muuten tulevan videon kansikuva. On oikeen (melkeen) ammattivalokuvaajan ottama ja annoin vaan ohjeeks et pitää olla `vietnamin väreissä´ ja sitähän se on.

Miettiny tossa että jos alkais tekeen näitä  Zinikivi –lehtiä aina oman mielihalun mukaan. Aikahan sen näyttää kiinnostaako ne ketään ja jossei kiinnosta niin lopetetaan ja jos kiinnostaa, niin jatketaan. Ainoa ongelma siinä tulee oleen noi postimaksut jotka on – kuten tiedämme – törkeitä ja nostaa hintaa väkisinkin. Aattelin kumminkin pitää hinnan niin matalana kun suinkin sillä ei siitä mikään leipäpuu kuitenkaan koskaan kasva. Sen näyttää  sit aika, onko tarvetta katu-uskottavalle jutulle jossa on samoissa kansissa kaikki outo, kummallinen ja bonuksena se eriskummallinenkin. Onhan tässä noita artikkelinaiheita hissuksiin tullut joten ainakin alussa taso on yhtä kovaa kun se joskus muinoin oli.

eli heti keväällä startataan.

Sisällöstä sen verran että jopa minä näen, että perinteinen rajatiede ei vaan enää pure. Uudet sukupolvet on paljon yhteiskunnallisempia minkä jokainen nettikävijä tietää ja jos puhutaan omasta rakkaasta lempilapsestani eli noista muinaisjutuista, niin ne on kasvaneet niin suuriksi ja isoiksi että on kasvaneet tonne rajatieteen rinnalle ja siitäkin paisuneet kun pullataikinat. On jotenkin virhe profiloitua puhdasveriseksi rajatieteen edustajaksi ja aattelin tässä kohtaa vähän uudistaa mainettani ja palata takas, en ainoostaan aallonharjalle, vaan suunnannäyttäjäksi. Kuten huomaatte, puheet on vaatimattomia kun ittensä Väyrysen suusta, mutta saahan sitä yrittää.

Tällänen pienimuotoinen, pehmeä alku vois olla passeli. Olen minä noita kirjojakin koettanut naputtaa mut yrityksiks ne on jääneet. Jotenkin sitä on keskitalvella niin henkisesti talvihorroksessa että intoa tuntuu riittävän muutama tunti ja sit pitää taas vetää viikko henkeä. Keväät ja syksyt on isompien hankkeiden aikaa ja sillon sormet suorastaan tanssii näppiksellä. Varmaa on kumminkin että päivitetty versio 33-jutuista tullaan näkemään jossain kohtaa. Se on jo hyvällä mallilla – jos ei muuta niin päänupin sisällä. Widdu, mä teen siitä niin tieteellisen kun ikinä tilastolaskelmineen kaikkineen niin ei jää sanansijaa. 

Taas tuli puhuttua vaan ittestään ja suunnitelmistaan mut alkaa masentaan kun ei ole vähään aikaan saanut mitään säädyllistä aikaan. Karkea toive olis että tulevista Zinikivi –lehdistä  tulis samanlaista keräily- ja kulttikamaa mitä Hermeetikko –lehdenkin alkuvaiheen numerot oli, sillon kun allekirjoittanut sitä vielä veti. Nykyisistä en viitti mielipidettäni kertoa kun sen verran ettei ne mua ainaskaan puhuttele sit yhtään.  

Jukkis