Kaikkihan me tiedämme että Väyrynen on tätä nykyä yksinäinen kostaja mutta jossa edelleen on puhtia taistella talojen katoilta käsin vilunkipeliä vastaan. Eikä Väyrystä pidä liian vanhana pitää. Muistetaan että sarjakuvataiteilija Frank Miller puki jo yli 70-vuotiaalle Bruce Waynelle Batmanasun päälle ja hyvin tuli pahiksille turpaan. Katotaan siis ketä Väykkä tulee leipomaan.Näin meidän kesken olen viimeiset vuodet tuntenut lukkarinrakkautta Väykkää kohtaan. En yksinomaan siksi että jaan joitakin hänen arvojaan kun puhutaan isänmaasta vaan meidän molempien luonteissa on paljon samaa. Me kumpikin mennään aina asia edellä eikä me mainosteta itteemme ihmisinä. Meillä on kummallakin hyvä norsunmuisti ja muiden silmissä ollaan aina jotenkin epäilyttäviä. Erojakin tottakai on, mulla ei ole koskaan ollut minkäänsortin karismaa kun taas sitä pitää politiikolla olla. Ja kerran törmättykin kun satuin eksyyn kansalaispuolueen ensimmäiseen perustamiskokoukseen kun se sattumalta oli tossa muutaman korttelin päässä. On nähty Väykkä ja nyt vois vaikka kuolla.

batman
Väykkä - vanha Batman.

Väykällä on kovat kierroksessa ja viime aikojen sotkuista näkee paljonko se pani peliin pressankampanjansa takia ja nyt se joutuu vähän kaiken ulkopuolelle. Vähemmästäkin mies pukee viittansa, ja alkaa vastaiskuun. On aika tutkia miehen arkkivihollisia.

Juha ”kaksikasvo” Sipilä
images

Kaksikasvo viittaa tietenkin politiikon ristiriitaan puheiden ja tekojen välillä. Hän ratkaisee aina asiat lantilla. Jos on kruuna, annetaan rahaa hyväveli-kavereille ja leikataan köyhiltä sitä varten. Jos tulee klaava, niin leikataan köyhiltä jotta saadaan rikkaille tulonsiirtoa.

Kansalaispuolue
kansalaispuolue

Kansalaispuolueen Piia Kattelus ja Sami Kilpeläinen. Kaappasivat Väykän perustaman puolueen kun näkivät sen tilillä rahaa. Eikä sen parempaa syytä juonitteluun olekaan.

Siniset uuvatit ja Liike -nyt
lindstrom

Työministeri Jari ”Luthor” Lindström ja tulevan Liike –nyt puolueen – vai mikä se onkaan – Hjallis ”Jokeri” harkimo (huomatkaa sanaleikki jokereihin). Mahdolliset tulevat haastajat ja viholliset pienpuolueiden rintamalla, jotka voivat syödä ääniä kohtalokkaasti.

Mikko ”variksenpelätti” Kärnä
karna

Uusin vastus joka asettunut vihollisleiriin. Ei ole lähipiiriin luottamista kuten kansalaispuolueenkin tapauksessa. Kärnä on muuten blogeissaan tarjonnut sellaista juttua että jopa sarjakuvamaailman mielipuoliset Arkhamin mielisairaalan asukit jäävät visioissaan toisiksi.

Onnea vaan Väykälle että selvittää tilanteet. Vihollisia tulee tottakai lisää sitä mukaa kun vanhoja saa tyrmättyä mutta sehän on yksinäisen suden kohtalo joka asettuu koko maailmaa vastaan.

keskustan puoluekokous
Se oli ikävä hetki kun Keskustapuolue yritti kaikin keinoin estää Väykkää asettumasta puoluejohtajakisaan.

Omalla tavallani nämä taitavat olla Väykälle jäähyväiset ellei hän vielä kerran vetäise ässää hihastaan tai saa jotain james Gordonia pelastaan itteensä. Mutta nyt näyttää siltä, että jopa Väykältä on karkaamassa hänen pelinsä omista käsistään ja jäljelle jää holtittomuuksia tehtaileva tyyppi jolla ei enää ole itselläkään lapasessa mihin päin pitäisi suunnistaa. mutta näin pitää poliittinen uransa osatakin lopettaa. Keskinkertaisuudet asettuvat eläkkeelle kirjoittamaan muistelmiaan kun taas todelliset tyypit lähtee vasta saappaat jalassa ja kannettuina.

Jukkis