Näin kuumalla pitäs jo antaa periksi ja lähtee kesälaitumille. Niinhän minä oon tehny joka vuosi tän etusivun kanssa. Nyt en sit tiiä kun tulee sitä himassa istuttua kesälläkin ja mikään ei ole varmaa.


Aattelin kumminkin että tahti vähän hidastuu kun on kiva olla välillä ulkonakin. Toisaalta sormet saattaa äkkiä syhytä jotain sanoonkin jos löytyy kutkuttava aihepiiri, joten ei luvata puoleen ja toiseen. Pannaan nyt tähän joku ikipäivitys ja vaikka Prioni II –traileri.

Tehän tähän ootte jo kyllästynytkin, onhan sitä tässä tullu vatvottua. Mutta voin sanoo että trailerin tekeminen oli melkeen vaikeempaa kun itte elokuvan ja tätä oli yrittämässä kaikkiaan neljä ihmistä  itteni lisäksi mutta epäonni on kumuloivaa. Joten ihan työvoiton nimissä.


Oli ihan mukavaa havaita että videota meni taas entiseen tahtiin ja jäljellä on enää jotakuinkin 30-40kpl joita tarttee pantata tulevia tapahtumia aatellen. En minä silti seitsemään euroon sylje jos sen joku haluaa tilata… 

Juttu menee katsokaas niin että kun videot on myyty, ei sitä näe kukaan enää mistään. Kaverilla on pieni videonlataus josta sen sit voi kattoo – edellyttäen että sinne löytää tiensä? Tuskin monikaan löytää ja youtubessa se saa väistämättä ikärajan joten ei sitä kukaan sieltäkään löydä. Enkä minä niitä sinne laita, se kun on elokuvien hautajaispaikka.

ohjaaja itte
Ohjaaja itte...

Minun tietojeni mukaan tässä maassa on tehty viimeisen 20v aikana vain muutama hikinen kokopitkä tyystin omakustanteisesti ja tämä on kiistatta yksi niistä. Näitähän kyllä tehtiin tuolla 90-luvulla ja jengi väsäs oikeen englanninkielistä teinikauhua aatellen kansainvälisiä markkinoita mutta todellisuudessa ne joutu tappeleen virolaisten piraattitehtaiden kanssa. Piraatithan tän koko genren tuhosi samoin kun nupullaan olevan peliteollisuudenkin.

Eikä se tietenkään hivele kaupitella selkänahasta tehtyä elokuvaansa krantulle yleisökunnalle joka tuntuu kärsivän elokuva-ähkystä, kriitikoille jotka vertaa niitä hollywoodin miljoonatuotantoihin ja sille yleiselle mentaliteetille joka ei paljoa kiitoksia jakele.

Olkaa huoletta. tän enempää ei tästä aihepiiristä. täytyy tosiaan ruveta panttaileen maailman viimeisiä videoita niille jotka on alan ihmisiä eli tajuaa genreistä ja laaduista jotain.

Näihin kuviin ja tunnelmiin.

jukkis