Kesää piisaa ja mikäs kesällä sen mukavampaa kun ajella kohti Kyllikki Saaren suohautaa kun sellaisenkin puolivahingossa honasi. Tein aiheesta pienen videonkin jota muija ehti jo tituleeraan mauttomaksi, mustaksi huumoriksi ja rienaavaksi. Musiikkia se kyllä kehu mutta sehän ei ookkaan mun tekemää. Olkaapi hyvät: Kyllikki Saaren murhaaja kehiin.No joo, tää video oli ihan spontaanisti syntynyt idea jonka käsikirjoituksen kehitin Kankaanpään ja Honkajoen välisellä tieosuudella, kuvaus kesti alle viisitoista minuuttia ja editointi vei puolisentoista tuntia. Pakko silti sanoo että jos tykkäsitte, niin on mussa jotain orastavaa nerouden kipinää jos tollasen vetäsee päästään tosta vaan.

Musiikkiahan minä otan tuolta mistä saa ottaa vapaasti musiikkia jos vaan mainitsee tekijän nimen. Kohdassa jossa nostan tupakantumppia maasta lauletaan ”smoking cicaretts” joka oli puhdas vahinko ja sattuma. Ei tollasia satu miljoonaan vuoteen et noin loksahtaa paikalleen.

250px Kyllikki Saari hauta
Jukkis, vanha pikkuetsivä piipahti täällä 60v myöhemmin. Aavistaen että silloisilta rikostutkijoilta on voinut jäädä jotain huomaamatta. Ja oikeassa oltiin, maaperä oli suorastaan kylvetty erilaisin karkkipaperein ja tupakantumpein jotka ei tietenkään murhapaikalla voi olla muun kuin murhaajan jälkeensä jättämiä. Sit vaan sormenjälkijauhe kehiin... 


Videon nimi on Kyllikki Saari ja uusi johtolanka joten olkaapi hyvät. Tässähän on aihetta vaikka millaiseksi kohudokkariksi. Tai sitten harrastan sarkasmia ylikorostunutta "trueCrimes" -mentaliteettia kohtaan jota nykyisin tulee joka tuutista aivan kun meidän katsojien elämäntehtävä olis vaan seurata kun joku saa keklua keuhkoon.Tää ny oli vaan tällänen mut kolmen viikon päästä olis tarkoitus tehdä ihan näyttelijöidenkin kanssa tämä ns. köyhänmiehen MadMax jossa huristellaan autoilla ulko-avaruudessa ja se tulee oleen youtubekamaa sit kanssa kun on sen aika. Eli joskus vuoden päästä, tarkoitus kun olis saada sille ensi-ilta kevättalven roskaleffafestareilla.

Tälläsiä pöhköjä teen spontaanisti sillon tällön mut täytyy tunnustaa et mun huumorintaju on mitä on, ja kaikkiahan ei aina kaikki naurata.

Jukkis