Kesää piisaa ja mikäs kesällä sen mukavampaa kun ajella kohti Kyllikki Saaren suohautaa kun sellaisenkin puolivahingossa honasi. Tein aiheesta pienen videonkin jota muija ehti jo tituleeraan mauttomaksi, mustaksi huumoriksi ja rienaavaksi. Musiikkia se kyllä kehu mutta sehän ei ookkaan mun tekemää. Olkaapi hyvät: Kyllikki Saaren murhaaja kehiin.No joo, tää video oli ihan spontaanisti syntynyt idea jonka käsikirjoituksen kehitin Kankaanpään ja Honkajoen välisellä tieosuudella, kuvaus kesti alle viisitoista minuuttia ja editointi vei puolisentoista tuntia. Pakko silti sanoo että jos tykkäsitte, niin on mussa jotain orastavaa nerouden kipinää jos tollasen vetäsee päästään tosta vaan.

Musiikkiahan minä otan tuolta mistä saa ottaa vapaasti musiikkia jos vaan mainitsee tekijän nimen. Kohdassa jossa nostan tupakantumppia maasta lauletaan ”smoking cicaretts” joka oli puhdas vahinko ja sattuma. Ei tollasia satu miljoonaan vuoteen et noin loksahtaa paikalleen.

250px Kyllikki Saari hauta
Jukkis, vanha pikkuetsivä piipahti täällä 60v myöhemmin. Aavistaen että silloisilta rikostutkijoilta on voinut jäädä jotain huomaamatta. Ja oikeassa oltiin, maaperä oli suorastaan kylvetty erilaisin karkkipaperein ja tupakantumpein jotka ei tietenkään murhapaikalla voi olla muun kuin murhaajan jälkeensä jättämiä. Sit vaan sormenjälkijauhe kehiin... 


Videon nimi on Kyllikki Saari ja uusi johtolanka joten olkaapi hyvät. Tässähän on aihetta vaikka millaiseksi kohudokkariksi. Tai sitten harrastan sarkasmia ylikorostunutta "trueCrimes" -mentaliteettia kohtaan jota nykyisin tulee joka tuutista aivan kun meidän katsojien elämäntehtävä olis vaan seurata kun joku saa keklua keuhkoon.Tää ny oli vaan tällänen mut kolmen viikon päästä olis tarkoitus tehdä ihan näyttelijöidenkin kanssa tämä ns. köyhänmiehen MadMax jossa huristellaan autoilla ulko-avaruudessa ja se tulee oleen youtubekamaa sit kanssa kun on sen aika. Eli joskus vuoden päästä, tarkoitus kun olis saada sille ensi-ilta kevättalven roskaleffafestareilla.

Tälläsiä pöhköjä teen spontaanisti sillon tällön mut täytyy tunnustaa et mun huumorintaju on mitä on, ja kaikkiahan ei aina kaikki naurata.

Jukkis


Gravatar
Juppe
Saaren murha on selkeesti ensimmäinen yritys kun siinä on turhan paljon kokeilua. On jätetty löydettäväks sitä ja tätä ja jännää on ollu, mutta yleensä tällasta ei tehä. Varmaan siks että pinna alkaa kiristyä kun teoriaa alkaa pukata liikaa. Koko aika pitää jännätä että joku arvaa oikein.

Ehkä se ei oo asunu kylillä enää, mutta lehetkin oli täynnä teorioita.

Kummiskin jännää on ollu, niin että varmaan on tehny mieli tappaa lisääkin. Siks kannattais kattella sellasia murhia ja katoomisia, mitä ei oo osattu liittää tähän.

Gravatar
Juppe
Tulilahden tapaus vois olla hämäys millä huomiota on viety pois kotikylästä. Se on laiskemmin tehty, niin että paikat ei ehkä oo ollu yhtä tuttuja. Haudatkin oli viereisellä suolla ja siks ne löyty nopeemmin, vaikka ne oli haudattu samalla tavalla karahkaa myöten.

Bodomin tapaus vois kanssa olla näitä, mutta joku on tullu häiritteen eikä suunniteltu hautapaikka oo tiedossa.

Nää muut vois olla kopioitakin, mutta lukumäärä kasvaa koko ajan ja Saaren tapaus oli ajateltu joka kohdasta kunnolla, niin että uhrikin sitten oli varmaan tuttu. Kannattais korostaa hämäyksissä tätä uhrien satunnaisuutta.

Muut oli yllätetty nukkumasta ja silleen olis päässy eroon yllätyksistä, mistä tää tyyppi ei tykänny.

Vaikka nää muut olis samaa sarjaa, niin se ei tarkota sitä, ettei se olis jatkanu uraa toisellakin tyylillä kun nää olis hämäyksiä. On vaikka alkanu poimia liftareita jostain vähän etäämmältä ja opiskellu uuden kaavan.

Gravatar
juppe
Ehkä näitten kommenttien pituutta uskaltais vähän kasvattaa?

Elikkä tähän on sitten kanssa jätetty prikulleen taviskansalaiselle sopivia ajattelun aiheita, niin kun tää nimien samanlaisuus. Tuloksista näkyy, ettei tää oo ollut mitään mutuilua vaan tappaja on tienny prikulleen miten täysosumia keksitään.

Siitä vois päätellä, että se on ollu jo vähän iäkkäämpi, koska poliitikkokin joutuu kokeileen aikansa ennen kun sille selkiää, että mitä juntin päässä liikkuu.

Tämmösiin yksityiskohtiin kun jonkun auton väri ei kiinnitetä niin paljon huomiota, että ne muistettais varmasti oikein, mutta kun junteille antaa tämmöstä vähän mystisempää ajattelun aihetta, se kyllä sitten muistetaan kauan, että voidaan keksiä lisää ihmeellisiä teorioita, jotka tekee tutkimisen vaikeeks..

Gravatar
juppe
Ratkaisuhan tähän löytyy silleen, että fundeeraa, että mikä tässä ny on niin erikoista. Rikoksenahan tää on aika tusinatavaraa ja yleensä nää unohtuu nopeesti.

Meillä on kummiskin yks ihmisryhmä, joka pystyy halutessaan tekeen vaikka paskalla käymisestä sellasen shown, että se muistetaan vuosikymmeniä. Yleenä se häärää politiikassa.

Tässä on just sitä samaa tilanteentajua. Ruumis on viety sellaseen paikkaan, millä on aika samanlainen nimi kun murhapaikalla, ja sitten se on haudattu silleen, että se varmasti löytyy. Hauta oli matala ja siihen oli tökätty joku karahka, mikä ehti kuivua sen verran, että se herätti huomiota.

Taviskansalainen olis joko jättäny raadon paikalleen tai yrittäny piilottaa sen niin hyvin, ettei sitä löydy ikinä, mutta tää tajus, että on parasta kun se löytyy viiveellä. Siitä alkokin sellanen sekoilu ja paskan levittäminen, että lopulta piti ettiä syylliseks joku turhempi pikkurikollinen ennen kun raatoja alko tulla lisää.

Piilota kommentointilomake