Palataas vielä hengenhedelmiin. Ihan vaan uuden alkavan viikon kunniaksi tai jotain. Lyhäri jonka virallinen nimi on avaruusralli 2.0 mutta josta voi puhua myös köyhänmiehen madmaxina on saanut minuutin mittasen testivideon jota saa ny kattoo jos kattoo aiheelliseks.Älkää ny oottako liikoja. Väsäsin tän moviemakerilla suurinpiirtein tunnissa puolessatoista. Pieni pätkä ite elokuvaa joka tottakai on sit valmiina ihan erinäkönen mutta kattokaa ny säälistä. Raaka totuushan on ettei yhtään tiedä koska tätä saa valmiina katsoa.

avaruusralli kuva
Likat valmistautuu kuvausten jälkeen esittään perinteisen twerkkausvideon.

Aattelin meinaan pantata ensi-iltaa aina kevätalven roskaleffafestareille saakka ja sinnehän on aikaa. Jos se sinne kelpaa…? Ja sit en yhtään tiedä mitä sille tekis.  Joku visio että se tulis seuraavan kokopitkän oheismateriaaliksi samalle levykkeelle mut jos sitä kokopitkää aletaan tekeen vasta ens kesänä ja sen valmistuminen vie vuoden lisää niin periaatteessa tän näkee sit kokonaan joskus kolmen vuoden päästä.

Nyt joku sanoo et pistä youtubeen. Eihän se mahotonta ole vaikka sitä ohimennen vilauttas mut kun sauma on sitä hyödyntää  myös itse pääelokuvan myynnissä, niin tottakai se on painopiste. Aattelin meinaan hissuksiin luoda omaa elokuvallista imperiumiani enkä suinkaan väsätä elokuvia ja antaa niille youtubessa hautajaisia.

Pidemmittä puheitta, tässä minuutti koevedosta ja täähän toimii vaan kun äänet on isolla.

Omasta puolestani toteen että lyhärit on luusereille. Montako kuuluisaa lyhytelokuva-ohjaajaa tunnette? Montako lyhytelokuvaa osaatte nimetä? Siinä näette. Lyhytelokuviin jämähtäminen takaa vain kykyjensä haaskaamisen mutta munkin on näitä väliin tehtävä jotta opin uusia jippoja. Kun kattokaas jäi aikanaan hienot ja kalliit elokuvakoulut käymäti, on pakko oppia asioita tee-se-itse –menetelmin.

Ei mulla muuta.

Jukkis