Tämä on tarinaa puhtaasta tyhmyydestä ja päätyy johtopäätökseen, että hölmölän väki on juuri niin tyhmää kun on. Puhdasveristä  tyhmyyttä  löytyy niin kansan syvistä riveistä, politiikoista, virkamiehistä, toimittajista ja vähän kaikista. Puhutaan tuhkarokosta.


Se kai alkoi siitä kun jossain pohjanmaalla löytyi yksi tuhkarokkotapaus. Ennen kuin edes jatketaan pidemmälle on syytä tietää jotain tuhkarokosta itsestään, kun kaikki eivät  nykyään tiedä. Minä tiedän kun olen vielä sitä  sukupolvea, jolle nämä tuhkarokot kuului luonnollisena osana lastentautien maailmaa. Ne sairastettiin lapsina ja ne sairasti kaikki lapset. Yleensä ne tuli peräkkäin; tuli vihurirokkoa, sikotautia, vesirokkoa ja tuhkarokkoa… ja hirvee lopputulos oli, että joutui olemaan pois koulusta viikon kaksi jos oli kouluikäinen. Kyseessä siis sarja tyystin harmittomia lastentauteja ja tämä on hyvä pitää takaraivossa ennen kuin lähtee näihin mediakuohuihin mukaan.

THL virkamies
Jossain päin havaittu nuhaa....THLn rokotevirkamies on valppaana. Tiesittekö että nuha hoitamattomana tappaa maapallolla vuosittain 25 biljoonaa ihmistä?

Tätä taustaa vasten tätäkin uutista voi pitää huoletta silkkana häröilynä jonka tehtävä on vain lietsoa vimmaa, paniikkia ja kiukkua. Se että tapaus sattui pohjanmaalla, sitähän THLn rokoteosasto hyödynsi välittömästi. Sille pohjoispohjanmaan rokotekielteinen vyöhyke on ollut kuin jokin salaperäinen sissiliike tai vastarinta-osasto joka pitäisi tuhota viimeiseen mieheen ja naiseen. Ei siis ihme, että näinkin pikku-uutinen sai valtavat mittasuhteet. Ajatelkaa nyt tekin asiaa ihan järjellä  - jos joku mukula saa toisella puolen maata jonkun normin lastentaudin niin se keikkuu lööpeissä päiväkaudet. Mitähän seuraavaksi? Papan maha ollut kraapalla jo kolmatta päivää tai mummon silmälasit putos hankeen! Niistäkin saa hyviä pääuutisia. Jo yksin koko uutisen pöhköys pistää silmään, ja on osoitus siitä miten pöhköä väkeä  THL ja heitä  myötäeilevät toimittajat on.

Seuraavaksi sitten ilmoittautuvat nämä uutisten kommentoijat ja some-mylvijät jotka hekin näyttävät miten tyhmää voi vaan väki olla. Annetaan ymmärtää kuin kyse olisi jostain keuhkorutosta johon kuolee vuosittain kaksitoista triljoonaa ihmistä – jo yksin Ruotsissa. Vaaditaan pakkorokotuksia, eristyksiä, vanhemmille vähintään kaksinkertaista elinkautista ja että rabbien pitää kivittää synnintekijä hengiltä. Se että antaa vetää itsensä mukaan näin pikkujuttuun ja ottaan sen vielä sydänasiakseen, kertoo että on joko liikaa aikaa tai on ihan pönttö.

tuhkarokko
Tuhkarokko on taas hoitanut koululla karmeaa satoaan....vain rokotetut selvisivät. Tiesittekö että tuhkarokko tappaa rokottamattomia vuosittain jopa 143 triljoonaa ihmistä?

No olisihan se pitänyt arvata että kun taudinkantaja on joku ulkomaalaisperäinen niin Persujen rasistisiipi tarttuu asiaan heti. On kattokaas vaalit tulossa ja sen takia me nyt saadaan koko talvi kuunnella tilastolukuja irakilaisten raiskauksista, tästä  saakutin GM –paperista vai mikä se on – ja tottakai jokaisen ulkomaalaisen levittämästä taudista. Onneksemme kuitenkin nämä  lietsonnat alkaa olla ns. last season eikä ne enää vakuuta kun tän siiven tolkuttomasta ja loputtomasta pöhköydestä. Sitä on silti tää talvi siedettävä aivan kuten on siedettävä helmikuun pakkasia tai syyskuun hirvikärpäsiä. Niihin on mukauduttava mutta elämänsä on pantava niin, että tulee mahdollisimman vähän niistä haittaa.

Ja sitten tulee joku ministeri joka pohtii pakkorokotuksia, tai vähintään lapsilisien poistamista. Tämäkin ajatus on muuten varastettu itseltään kylähullu-Kärnältä jonka onneks Väykkä pudotti eduskunnasta (oli jo aikakin) ja on ihan tolkuton. Jos ministeri ei asiaa tiedä niin nurnbergissa 1945 säädettiin ns. natsitohtorilaki jossa ketään ei saa painostaa, kiristää tai pakottaa minkäänlaiseen lääketieteelliseen toimenpiteeseen vain sen takia että joku Mengele näin sanoo. Tämän paperin on Suomikin aikanaan rafiroinut mutta kun ministerit on samaa älynlahjaa kun kaikki muutkin, niin lentäähän sitä suusta vaikka mitä. Tai ehkä lausuman tarkoitus oli vaan varmistaa että THLn shekki tulee postissa vaalityötä avittamaan?

Mitä pidemmälle tää juttu kasvaa, sen ilmeisemmäksi tulee että kaikki asianomaiset on jollain lailla vähän pimeitä. Hölmölän kansaa jolta puuttuu näemmä kokonaan suhteellisuudentaju mihinkään. Kun yhdistetään hulluus ja tyhmyys saadaan jotain perisuomalaista.Tai ainakin tympeää propagandaa joka jostain tuntemattomasta syystä tuntuu aina osuvan ja uppoavan.

Jukkis