Hyvää uutta vuotta vaan minunkin puolestani. Ihan vaan juhlan kunniaksi väsäsin tossa ihan teitä varten pikkupaljastusfilmin, jossa Väyrynen paljastaa nuoruusvuosiltaan suhteensa Kekkoseen. Ja jossei ees yhtään naurata niin sit on joko toivoton tosikko tai ei vaan ole juhlatuulella.


Niin, se uusivuosi…. Onhan se aina kivaa kun vuosi vaihtuu ja tuntee uudistuvansa itsekukin. Sen vuoksi kunnon juhladokkari kehiin ja uskon sen olevan hyvä koska te olette varmaan jo tässä vaiheessa umpitunnelissa ja vähän kökömminkin tehty menee läpi että heilahtaa.

artikkelikuva vc3a4yrynen1

Jälkeenpäin tulee kaduttaan että olis tästä saanu hyvänkin jos olis viittiny nähdä vaivaa enemmän kun kaksi tuntia. Lisäilly musiikkia ja vähän panostanu klippeihin mut toisaalta jos tässä meinaa youtube-menestyä niin mitä pöhkömpää ja huonommin tehtyä, se saa aina enemmän yleisöä kun ruveta tosissaan jotain väsään. Siitäkin huolimatta morkkis on huomenna melkoinen.

Ei sillä, saisihan tästä ihan saakutin hyvää huumoria enemmänkin kun osaisi yhdistellä erinäisiä supersankareita politiikkoihin.


Hyväntahtoista huumoriahan tämä... mutta joo, ei mulla tän kummempia.

Pitäkää hyvä uusivuosi älkääkä puhkoko silmiänne raketteihin

Jukkis