Nyt kun haetaan uutta demarikasvoa pääministeriksi, miksi tyytyä johonkin tusinapolitiikkoon? Demarit voisivat kertaheitolla viedä homman ihan uudelle tasolle jos pääministeri valittaisiin etnisin perusteluin. Sillä pitkäänhän SDP on haalinut ehdokkaikseen ulkomaalaistaustaisia joten nyt jos koskaan on näytön paikka. Esittelen tässä huippuluokan nimiä.


Husu Hussein.
pmini1


Jos kenestä pitäisi leipoa pääministeri niin Husu Husseinista. Sehän olisi todellinen ryysyistä  rikkauksiin –sankaritarina kun laivasiivoojaana, taksisuharina ym hanttihommilla itsensä elättänyt nousisi kertaheitolla kansakunnankaapin päälle maamme keskipisteeksi. Husu on tullut jo tunnetuksi juttumiehenä. Hän osaa yleisön edessä muuntaa tylsänkin jutun jännäksi, kun sitä vaan osaa värittää ja dramatisoida oikeassa kohtaa. Ja tietenkin toimia oikeaoppisesti että varastelee tuttujensa ja kollegojensa juttuja ja pistää ne tapahtumaan itselleen. Karismaa ei siis parane epäillä kunhan ympärille ei synny mitään faktantarkistajien kerhokuntaa joka pilaa hyviäkin juttuja.

Al Taee

pmini2


On myös kaveri jossa on suuren draaman aineksia. Sitä on aikanaan oltu nuori ja kiivas josta on kasvanut monensorttinen kansalaisaktivisti joka on osannut laukoa suoraan maailmanmenosta. Sitten sitä on ykskaks päässyt parempiin piireihin joissa kraka roikkuu kaulasta ja pitää osata pönöttelyn jalo taito. Silloinhan radikaali menneisyys on haitaksi kun pitäis olla edustuksellinen. Hupiahan siitä seuraisi kun iltasanomien setä Arkadia kaivelisi googlehistoriasta yhä rajumpia sanomisia jota on sanottu silloin joskus kun on oltu nuoria ja tyhmiä.

Rami Adham
pmini3


Rami Adham alias lelusalakuljettaja on ehdoton demarivalinta jota ei voi ohittaa. Jäsenkirja löytyy tottakai. Lelumiehen kunniaksi todettakoon että pääministerinä ei haettaisi ISIS-leiriltä yksinomaan lapsia äiteineen vaan myös sotakentällä kunniaa niittäneet aviomiehetkin -  ja erityisesti ne.  Äärisaudeihin ja jihadisteihin onkin jo suhteet kunnossa valmiiksi joten pitkään telakalla ollut Helsingin suurmoskeija saisi taas nostetta. Ja miten pieneltä Helsingin messukeskus sen rinnalla näyttäisikään… eduskuntataloon ei enää aurinko paistaisi kun se rakennettaisiin siihen viereen kaupungin uudeksi symboliksi. 


Atanas Aleksovski
 pmini4

Tampereella on jo pitkään ehtinyt vaikuttaa serbialaistaustainen Atanas Aleksovski joka osaa suhmuroinnin taidon kun liikemaailman ja kuntalaisten rahat ovat tupanneet menemään sekaisin. Se on selvää että Aleksovski loisi paremmat kuin hyvät  hallitussuhteet Keskustaan, joka on aina osannut arvostaa kuntatason hyväveli –kerhoja ja kepulointeja.

 
Oulun insesti-isä.
pmini5
 

Demarien kuntavaaliehdokas jolta tosin ehdokkuus jäi kesken harvinaisen ikävän insestitapauksen tullessa lopulta päivänvaloon. Hänet pestattiin puolueeseen kun edellinen etninen ehdokas jäi uudenmaalla ikävästi huumekaupasta kiinni, ennen kuin ehti edes painattaa vaalijulisteensa.

 

Veijo Baltzar

 pmini6
Baltzarista ei ole vielä kunnon valokuvaa koska hän on edelleen poliisivankilassa yhdessä  toisen demarivaikuttajan kanssa. Kuvassa tulevan pääministeri Baltzarin eduskunta-avustajat.


Viimeisenä vaan ei vähäisimpänä  taiteen mestari Veijo Balztar. Tämä  lukuisilla huomionosoituksilla ja avustuksilla palkittu nero ei enempiä  esittelyjä kaipaa. Tuonut paljon kunniaa  demareille joten nyt jos koskaan olisi vastapalveluksen paikka.  

Eikä epäilystäkään että kun SDP haalii lisääkin etnisiä ehdokkaita, etteikö  taso nousisi vielä tästäkin.  Aika velikultia.

Jukkis