Tämä on oikeastaan hätähuuto että mitä sivustoja sitä kannattaisi seurata, että saisi kohotetttua tuota yleissivistystään. Listaan tässä ne mitä itse seuraan niin hyvässä kuin pahassa. Jos on antaa jotain vinkkejä keitä kannattaisi seurata, niin vinkit otetaan kiitollisina vastaan.


Sitä tulee kotiin töistä yleensä siinä aamuviiden ja -kuuden välillä. Tapana on ollut syödä jotain jotta saa paremmin unenpäästä kiinni. Hilarivetoinen sapuska ainakin panee silmät lupsumaan jo parinkymmenen minuutin kuluttua. Joskus tulee kyllä syötyä jotain kevyempää. Mutta siinä rouskiessa tulee sitten katsottua nettiäkin kun en minä viitsi mitään sanomalehtiä lukea. En edes Fingerporin takia.

Tulee ainakin avattua iltasanomat. Se on perinteisesti vähän räiskyvämpi kun Iltalehti. Provoava, vääristelevä ja manipuloivahan se on, ja puolet jutuista täysiä tyhjänpäisyyksiä. Se ehkä vähän harmittaa että se on fuusioitunut Taloussanomien kanssa, joka sentään ennen oli laatulehti, mutta joka sittemmin on denegroitunut tuottaessaan samoja uutisia kuin Iltasanomatkin.

On Iltasanomissa tapahtunut pienen pientä ryhdistymistä. Kokoomuksen kassarana se on sellaisenaan hankkinut uutisensa suoraan kokoomuskansanedustajien eduskuntapuheista ja esitellyt niitä "totuutena". Suomeksi hiillostanut istuvaa vasemmistohallitusta. Nyt on tahti hiljentynyt kun Petteri Orpolle pidetään jo poliittisia hautajaisia ja uudet ehdokkaat vetävät vielä hiljaista linjaa.

Jos hallituksen tekemisistä haluaa tietää on avattava joko Demokraatti tai KansanUutiset. Päivälehdistö ei tästä hallituksesta löydä kuin huonoa sanoattavaa ja hallituksen hyvät aloitteet se pimittää. Jos ne on pakko mainita, niin ainakin niitä on vääristeltävä.

internet markkinointi
Hei! Oletko kuullut Greta Thunbergistä ja hänen sanomastaan meille kaikille...?


Uuninpankkopoikaa luen joka päivä. En siksi että se jotenkin kolahtaisi vaan siitä yksinkertaisesta syystä, että hän bloggaa joka päivä. Aina on uusi artikkeli odottamassa. Pieni omatunnonpistoshan siitä tulee kun aattelee omaa päivitystahtiani.

Sitten on se Uusi Suomi. Sehän oli vielä takavuosina seuratuin blogialusta jossa tehtiin valtakunnanpolitiikkaa. Minäkin sinne aikanaan kirjoittelin. Kun vedin omaa linjaa niin joku joka piti niistä jutuista, kertoi yksityisviestinä että kohta ne antaa sulle bannit, mutta puolen vuoden päästä ne avaa sen sit uudelleen. ja näin kävikin. En kylläkään vaatinut koskaan kirjoituskiellon kumoamista. Jotkut teki nimettömiä ilmiantoja kunnes tuli se kolmas täyteen. Mietin tätä strategiaa vieläkin että mitä mieltä ylipäätään on ylläpitää alustaa jos tavoitteena on vain bannata ihmisiä? Ylläpidon bannausstraegia päättyi arvattavasti. Kovasti nyt uutisissaan kosiskelevat perusuomalaisia, siteeraavat Halla-Ahoa lähes päivittäin. Illmeisenä tarkoituksena houkutella persut takaisin, koska taannoisessa Huhtasaaren bannauksessa kaikki sen puolen ihmiset bannasivat vuorostaan UudenSuomen ja nostivat kytkintä. Nyt sen päivitystahti on hidas, uutiset mitäänsanomattomia ja se vähäkin mielenkiintoinen otsikko maksumuurin takana. Uudistus oli ulkonäöllisesti karmea, ja kumma ettei nuo nörtit ymmärrä mitään taustavärin merkityksestä. Puheenvuoron puolella ei ole enää yhtään mielenkiintoista kaveria ja mikä lienee nykyisin huru-ukkojen marinakanava. Jostain syystä tämän kuitenkin kerran aamussa vielä avaa, josko edes jotain lukemisen arvoista löytäisi. Ei löydy.

tiedon valtatie

Positiivinen yllätys on ollut uudistunut Mv-lehti eli UMV. Januksen käsissä siitä on tullut yllättävän pirtsakka, ja paljon parempi mitä Verkkomedia aikanaan oli. Olisiko syynä että silloin Janus väänsi sitä yksin, mutta nyt hänellä on aputoimittajia. Pahin rasismi on siivottu pois, ja korvautuneet maahanmuuttokriittisydellä, jossa on jo sivistyksen hehkua. Juttuja ei enää varasteta vaan lähde mainitaan, mauton väkivaltaporno on tippunut pois, ja maailmanpolitiikassa ei ole lähdetty illuminati/NWO/sionismi/rockfeller -linjoille. Valeuutisiin ei siellä juurikaan enää törmää. Siitä on muutamassa hetkessä kasvanut vaihtoehtomedian ykkönen ja aikaa myöten tulee myös vaikuttamaan asioihin. Toivottavasti en joudu katumaan näitä sanojani.

Onneksi on aina yksi paikka jossa taatusti on uutta. Se on Facebook ja niin paljon kun sitä kaikki mollaakin, se on mulle se ykkönen. Tänään kuoli kaverin kissa. Eihän sellaisesta voi iloiselle tuulelle kukaan tulla.

Päivisin sitten koetan kirjoittaa kirjaa tunnin kaksi jotta saan tehtyä ns. raakatekstin. Minä vihaan sitä sanamassan tuottamista mutta onneksi sentään rakastan viilailuvaihetta. Pian sinne asti vissiin päästään. Sitten kulutan yleensä tunnin pari da Vinci resolven parissa jota alan onneksi sisäistämään entistä enemmän. Itseopiskelu toimii niin että asetan itselleni ongelman jota sitten koetan ratkoa. Apuun tulee youtube jossa näitä opetusvideoita piisaa.


Yle uutisia en seuraa enää, en ennenkuin nuo ilmastojutut niistä katoaa. Ne on alkanu vituttaan ihan tosissaan. Pankin sivuillakin tulee käytyä harvemmin kun saldo ei tee muuta kun masentaa. On mulla työnantajankin suljetut sivut josta kattelen tiedotteita. Ei tunnu lehdenjako olevan mikään ykkösammatti vaikka jakajia on koetettu rekrytoida kissojen ja koirien kanssa. Sen verran paljastan sisäpiiritietoa että ensi yönäkin on 320 piiriä vailla tekijää. Ei käy kateeks pomoja jotka niihin koettavat väkeä haalia.

Näin se mulla menee toisia seuratessa.

Jukkis


Gravatar
ratiritirallaa
mihinkäs sulta jäi vastavalkea?siellähän on hyviä kirjoituksia paljon,ja ulkomaalaisia sitten on niin paljon hyviä,ettei jaksa niitä listaan alkaa,mutta yhden vähän varmaan toisenlaisen aihepiirin sivusto mitä ajat takaa on,elikä aulis online,jossa paljon juttua ja analyysiä kuulento huijauksesta
Gravatar
hart
Sun pitaa Jukkis siirtya kayttamaan twitteria niin jutut on tuoreet ja tietaa vahan mita ei suomen lehtiin edes ihmisille laiteta. Viestitkin on sen verran lyhkasia etta ne on helppo ymmartaa vaikkei englantia paivittain kayttaiskaan. Tuossa muutama omasta listastani. Iranin ja kiinan kaverit on varsin kiinnostavia kun ei ne olekkaan niin hulluja mita on annettu ymmartaa.

@realdonaldtrump
@ecb
@josepborrellf
@eu_eeas
@cer_eu
@eucouncil
@coe
@eucopresident
@eu_commission
@nato
@valdaiclub
@who
@wef
@bis_org
@hasanrouhani
@jzarif
@khamenei_ir
@ianbremmer
@russianembassy
@fakewelt
@mfa_china
@zlj517
@macaesbruno
@maxblumenthal
@lukegromen
@o_rich_
@terischultz

@asbreakingnews
@as_sourcebrknew
@freezerohedge
@politicoeurope
@dwnews
@elintnews
@global_mil_info
@euractiv
@rt_com
@mises

Gravatar
juppe
Koronavirusuutiset voi korvata tolla selaimessa toimivalla pelillä. Se on yllättävänkin samanlainen.

https://pelikone.fi/pelit/muut/Pandemic-2/2473

Piilota kommentointilomake