Palaan vielä kerran tähän Hankamäen maanmainioon opukseen, sillä jotenkin se vaan on vertaansa vailla. Itselleni se kolahti kumminkin sen verran että olen tässä päiväkausia ollut huvittuneessa tilassa joka on tietenkin hyväkin, kun ajattelee miten tosikkomaista kaikki muuten on. Enemmänkin soisi tälläistä.


Jos jokin Hankamäen kirjan saamaa vastaanottoa kuvastaa niin fiasko. Fiasko tarkoittaa totaalista epäonnistumista ja sitä ei pidä sekoittaa floppiin. Fiasko on jotakin jota tehdään suurieleisesti ja johon liittyy vielä suuremmat odotukset, joten epäonnistumisen myötä pudotaan sitten korkealta. Kuten yhdestä edesmenneestä kulttuuritekijästä aikanaan sanottiin; kirjoitti Tukholman teattereita varten mitä repäisevintä keksi, ja aikaansai raikuvan fiaskon.

Tässä tapauksessa hankamäen tutkimus on saanut osakseen pöyristyneen vastaanoton. Sitä on paheksuttu joka paikassa, perussuomalaisten puoluejohto on siitä irtisanoutunut, persujen naiset paheksuneet, Ajatuspajan johtajisto kadonnut maan alle ja puolestapuhujaa sille ei löydy. Onnistui vielä tekemään todellakin sen, että rahoittajien ehto oli että kirja edistää tasa-arvoa ja lopputulos oli pöyristyttävää seksismiä ja sovinismia ja jopa niin tuhdilla tavalla, että harvoin moista kuulee.

fani


Kirjan sisältöhän, se kuulu `timanginen´osio on mediakritiikkiä. Oikeastaan se on vuodatusta siitä miksi valtamedia ei julkaise maahanmuuttajien tekemiä rikoksia kuten vaikkapa MV-lehti teki? Tai voihan sen ilmaista niinkin, että miksi valtamedia on haluton ryhtymään kansanryhmää vastaan kiihottamiseen? Ehkä siksi että se on kriminalisoitua ja ilmeisimmin kommarifemareiden ansiosta.

Hankamäki myös johtaa asiat kronologisesti. Naiset, erityisesti vihervassarinaiset, haluavat nöyryyttää ja alistaa miestä kaikin mahdollisin tavoin. Koska naiset johtavat nykyään kaikkea ja kaikkia, he tekevät sen lainsäädännön avulla. Mutta jotenkin uranaisenkin on hoidettava lihalliset himonsa ja Hankamäki on havainnut, että naiset tuntevat lähes animaalista vetoa etelän arabirutkuihin. Osaksi myös suomalaismiestä nolatakseen, sillä mieslaadun alin porrashan tuollainen kielitaidoton mitään osaamaton tapaus on.

ja koska nainen haluaa olla samalla aaltopituudella näiden alibabojen kanssa niin vehdatessaan sängyssä päivät pitkät näiden taatelintallaajien kanssa hän myös islamisoituu. Tämä ei tarkoita yksinomaan kritiiköntä asennetta kunniamurhiin, huntupakkoihin ja raiskauksiin, vaan niitä arvoja pitää pyrkiä myös levittämään valtamedian kautta. YLE on tätänykyä naisten käsissä ja muutenkin vihervasemmistolainen kuten ylipäätään kaikki mediatalot, joten islamisaatiota tulee tämän takia tuutista koko ajan. Eikä tässä kaikki. Naiset myös ohjaavat pakolaispolitiikkaa joten sen takia pakolaisia virtaa hyökytulvan lailla. Rakastajiksi.

En ota kantaa siihen ovatko nämä näkemykset syntyneet lukuisissa persujen sauna- ja tupailloissa joissa on kuudennen kolpakon jälkeen ryhdytty tilittämään suhdetta naisiin. Eronneiden miesten juttuja. Hankamäki on sikäli etuoikeudellisesssa asemassa, että heteromies avautuu mielellään naisasioistaan homomiehille, koska ei koe näitä uhkana tai kilpailijana. Niinpä Hankamäki on kuunnellut, nähnytkin kenties kun pieni kyynel valuu poskea alas kun mies tilittää näiden uraputkinaisten tunnekylmyyttä ja heidän pohjatonta kieroilunhaluaan.

No joo. Onhan tämä kirja silkkaa campia. Tyylilaji jossa tehdään jotain tosissaan kuvitellen tehden jotakin suurteosta mutta joka on täysi pannukakku. Elokuvamaailma tuntee paremmin campit, kuinka yleisö joko nukahtaa tai nauraa elokuvalle jonka piti olla vakavamielinen ja surullinen draama. Yleensä se yleisö vielä nauraa kököille näyttelijöille, halvoille lavasteille ja huonolle juonelle. On yritetty jotakin tosissaan ja aikaansaatu kömpelö lopputulos. Silloin on saatu aikaan camp, jota ei pidä sekoittaa kalkkunaan, sillä kalkkunassa on tietoisesti pyrittykin tekemään halpaa ja huonoa.

Campiin kuuluu olennaisesti myös että tekijä itse pitää itseään suurajattelijana. Jos hankamäeltä itseltään kysyy niin hänen kirjaansa ei ole sensuroitu sen takia että se on niin tolkuttoman sovinistinen ja naisvihainen, vaan siksi että se on niin vaarallinen. Niinpä Hankamäki on ihan tosissaan kun vaatii ministeri Kososta eroamaan. Sen lisäksi hän ehdottaa opetusministeriön osoittavan hänelle 434 000e tutkimusrahan ja pisteenä iin päälle kirjansa tavoittelemaan tiedonjulkistamisen valtionpalkintoa.

Minä itsehän näen tämän kirjan patologisen koomisena, hassuna, jonka kirjoittaja tuo mieleen kunnon hörhön joka jatkaa lähinnä jonkinlaista ikiaikaista kylähulluperinnettä. Tätä on kerta kaikkiaan vaikea ottaa vakavasti sen campimaisen luonteensa takia. Sen takia kuulettekin minulta vielä pitkään että ehdottomasti tämä pitäisi julkaista. Vieläpä nahkakansissa, ja kirjan nimi kannessa kultalangalla tehtynä, tohtori Halla-ahon kirjoittaessa siihen esipuheen ja Hankamäen pitäisi lähteä baanalle kirjakiertueelle.

Jukkis
Gravatar
juppe
Tässä on ilmeisesti käyny silleen, että laatua on valvottu kunnolla, ettei rahat menis haaskuuseen, koska keskenerästä tekelettäkin on oikoluettu. Lopulta kaikki vastuulliset on vaan luottanu siihen, että joku muu on lukenu valmiin kirjan, elikkä niitä turhia menoeriä vois ettiä siitä valvontakoneistosta.
Gravatar
Jotu
- Kela vahvistaa: Laittomasti maassa oleva voi saada toimeentulotuen ruokarahaa – ”Muutamaksi päiväksi kerrallaan”

https://www.uusisuomi.fi/uutiset/kela-vahvistaa-laittomasti-maassa-oleva-voi-saada-toimeentulotuen-ruokarahaa-muutamaksi-paivaksi-kerrallaan/9e3fd67a-0004-318b-89ab-fccc98cb2bd0

Gravatar
Totuus vapauttaa
"Oikeastaan se on vuodatusta siitä miksi valtamedia ei julkaise maahanmuuttajien tekemiä rikoksia kuten vaikkapa MV-lehti teki? Tai voihan sen ilmaista niinkin, että miksi valtamedia on haluton ryhtymään kansanryhmää vastaan kiihottamiseen?"

Siis totuusko kiihottaa sittenkin?
Jos ja kun irakilainen mies raiskaa 60 kertaa todennäköisemmin kuin suomalainen, niin sitäkö ei saisi julkistaa? Kannatatko suomalasiten suhteen valtamedian toteuttamaa herkkusienimenetelmää: pidetään pimeässä ja syötetään paskaa?

Gravatar
jukkis
No oikeastaan se juttu menee oikeesti niin että ulkomaalaisvirasto luokittelee irakilaisen etnisin perustein ja poliisi syntymämaan perusteella. Näin ollen poliisin raiskaustilasto käsittää irakilaisina sekä irakilaiset että kurdit joten määrä on melkoinen jos vertaa ulkomaalaisviraston tilastoon ja tästähän se pitkälle levinny väärinkäsitys on sit alkanu. En minä vaan tajua miksi valtamedian pitäisi julkaista totena asioita jotka on kummiski vaan tilastoharha.
Gravatar
juppe
Pianhan tää kohu ohi menee kun Husukin on taas muistuttanu olemassaolostaan.

https://www.suomenuutiset.fi/sdp-valtuutettu-jakoi-torkean-homofobisen-twiitin-sebastian-tynkkysesta/

Gravatar
Juhnu
En ole perehtynyt yhtään asiaan, mutta jos yksi osa-alue kirjasta kuvaa totuudenmukaisesti kohtalaisen suurta otosta ks. kohderyhmän pahasta olosta, niin voiko niitä kylmästi sivuuttaakaan?
Gravatar
jukkis
yksi osa-alue kirjasta" Niin, itse asiassa tämä naisviha on koko kirjan kantava teema joka vain rajuuntuu loppua kohden. Lopulta opimme että punavihreät naiset tuottavat matuja tänne oman nymfomaniansa ajamina. Jollain tavallahan tämä kyllä liittyy vallitsevaan mieskriisiin ja syrjäytymiseen mutta tohdin epäillä onko junttimainen sovinismi nyt siihen vastaus?
Gravatar
Juhnu
Joo, eihän junttimainen sovinismi ole minkään tasoinen vastaus asiaan. Itse mieskriisin ja syrjäytymisen syyt tässä sen sijaan kiinnostaa kovastikin. Tätä aihetta sivuten pitäisi avata keskustelu, mutta voi käydä liian raskaaksi... Onko tuo punavihreittein naisten matujen haaliminen täyttä urbaania legendaa, kun itse asun sen verran keskellä Suomea, etten ole moiseen törmännyt. Verorahat minua kiinnostaa enemmän kuin kenenkään vapaaehtoisesti muodostuvat parisuhteet.
Gravatar
juppe
Mulla on sellainen vaikutelma, että Hankamäki on kyllästyny siihen, että kiilusilmäsimmät punavihreet paasaa omiaan seksuaalivähemmistöjen nimissä, koska täähän olis loistava irtiotto. Kukaan ei enää koskaan erehdy luulemaan, että se on punavihreitten ohjemoima robotti.
Gravatar
jukkis
Vai olenko väärässä? " Oot! Hankamäen kirja, mitenkään kaunistelematta on niin kertakaikkisen ufoo juttua että oon sitä sen takia kaikille suositellu luettavaksi. Pilke silmässä tietenkin. Se on niin kertakaikkisen hörhö tekele ettei vastaavaa tuu mieleen kun jostain rajatietokirjallisuudesta.
ps. jos haluat puhua mun kaa muslimien maahanmuutosta niin minähän jaanaan siitä tuolla palstan puolella vaikka maailmantappiin. tää blogikommentti ei oikeen oo tehty keskusteluun.

Piilota kommentointilomake