Kerrotaan nyt trilogia loppuun kun kerran aloitinkin. Mainitaan erikseen ns. viimeinen kuvauspäivä. Ne jotka jäi rästiin eli kaikki trikkikuvat. Ilman sen kummempia ajelin Vantaalle johonkin liikuntapuistoon jossa vallattiin joku leikkipuisto jossa oli sellanen roikkumateline. Sen kummempaa studiota ei tarvitakaan.


Kuten aina, kommelluksitta nämä menee ja nyt oli niin helppoa, että ensialkuun olin aatellu ottaa kännyllä, mutta jengi sai shangaijattua sinne jonkun, jolla oli ihka oikea kamerakin. Minen itse aatellu panostaa tuonkaan vertaa. Kyse on eräänlaisista saranakuvista kohtausten välissä. Sellaisia jotka liimaa otot toisiinsa ja niissä voi olla ihan vaan ajankulumista, kävelyä, ruokataukoa tai vain ilmeilyä ja poseerausta. Sitä sellaista joka on pakkopullaa ja joka aina jäi ja oli nyt pakko tehdä. No okei, tuli siinä muutama mykkäkohtauskin tehtyä. Vähän niinku itte ellua pidentään muutamalla minuutilla.

mutant gorilla
Pitäähän nyt mutanttiplaneetalla mutantteja olla. Kauhea pettymys jos ei näe yhtäkään. Ostamani gorillapuku tulee tässä apuun ja näitä mörköjä voi sitten ripotella pitkin elokuvaa sinne tänne ja tonne. Lapset vierenä seurasivat pahastuneina kun heidän leikkipaikkansa oli filmiryhmä vallannut. Ei auta.

Eilen tuli saatua uutta taustakuvaa kun vaimo halus pälkäneelle sille pellolle, josta saa noukkia auringonkukkia. Minähän tajusin heti että miehen korkuisena peltona se käy oivasti taustalavasteesta ja möyrin siellä sun täällä pitkin peltoa kännykän kanssa. Ens viikolla pitäis mennä pulikoimaan johonkin kaislikkoon ja käydä varoiksi vielä kerran konttaileen ruttojuurien sisässä. Sitten kaverilta vielä hakeen kaivoskuvia. Sehän tykkää käydä norjassa hylätyissä kaivoksissa ja uskoakseni sillä on hyvää materiaalia. Sitten vaan editoimaan. Helpommin sanottu kun tehty tietenkin.

mutantti lappi
Tässä ollaan lapissa kuvaamassa...ei vaan. Taustakuva vain vaihdettu ja tässähän oppii että tausta on paljon terävämpi koska jostain syystä järjestelmäkameran videokuva ei tykkää yhtään zoomailusta. Syytä olis myös oppia että hahmojen pitää olla samassa valosuudessa taustan kanssa, muuten on lopputulos tällänen. Ne kyllä saa korjattua, en vaan tätä kirjottaessa vielä tiedä miten...

Mitä tälläsestä sessiosta nyt sitten sanoisi? Pelkkää rutiinia ilman mitään suurempia. Kauhee visio on kyllä päänupissa ja käy tässä miten käy - ainakin siitä paras mun tekemänäni. Se on ihan varmaa. Edes minä en pysty tätä munaan. Lopputulos tosin menee pitkälle ens vuoden puolelle ja tässä välissä pitäs kuvata sellanen tunninmittanen metsäkauhukin. Sit eläkkeelle näistä hommista. Tai ainakin melkeen, sellanen komediantapainen on vielä tekemäti ja pää nakertaa jo sen juonikaarta. Mutten lupaa mitään. Ei tästä meinaan enää kicksejä saa ja se mikä alussa oli pelkkää hurmosta ja glamouria, alkaa tasaantuun. Jos ei intohimo enää ohjaa, niin mikä ohjaa? Ei ainakaan maine ja kuuluisuus sillä onhan tässä kompuroinu jo sen verran kauan että tietää sen youtubeen päätyvän ja jos tuhat katsojaa saa, saa olla myös tyytyväinen. Elämä on raadollista.

mutantti papuja
Minkään ei pitäs olla helpompaa kun kuvata syömistä. Paitti jos se tehään keskellä vihreää metallislusikan kanssa joka heijastaa samaista vihreää ihan kivasti.Tässä mun maailmassa mikään ei näemmä koskaan ole liian helppoa. 

Ei kai tässä tän kummempia

Jukkis
Gravatar
juppe
Sun pitää tutustua paremmin niihin efekteihin, koska taustan sumentaminen on sellasta peruskauraa. Jos ohjelma ei osaa ees sitä, niin se ei oo oikee videoeditori vaan jotain, millä voi leikata ja liittää kasaan jotain Facebokiin passaavaa.
Piilota kommentointilomake