Pieni pätkä, tai pikemmin otos tulevasta mestaristeoksestani esitetään nyt ja tässä sateisen lauantain kunniaksi. Melkein viikko meni näiden efektien tekoon ja lopputulos silti armottoman kömpelö ja pienen pieniä virheitä jotka näkyy katsojalle asti. Uusiksi menee, sille ei mitään voi. Mutta kattelkaa nyt puolivalmista tällä kertaa. Eikö olekin kannustavaa?Juonesta en sano muuta kun että tieteiselokuva on, jossa seikkaillaan planeetalla jossa eläinkunta on mutantoitunut kun yhtiö on sitä pitänyt kaatopaikkanaan. Ainakaan ilman pyssyä ei paranis mennä ollenkaan aidan tuolle puolen. Uskoisin että tämä tullaan näkemään jossain formaatissa jo kesään mennessä tai heti sen jälkeen.

likat planeetalla
Se miten tämä oikeasti on tehty...espoolaisessa leikkipuistossa jonka roikkumatelineeseen on heitetty vihreä kangas...käsiaseina kaupasta ostetut lasten leikkipyssyt jotka on maalattu metallimaalilla. Todellinen sankari on Kiinasta tuotu robottihämähäkki (30e) joka on ollut yllättävän kätevä ostos.


Juu, viikko meni tämän tekemiseen mutta se sisältää tietenkin myös suunnittelun ja sommittelun, normien efektintekojen päälle. Sitä tekee kerran ja lopputulos on yleensä onneton, toisella kertaa tekee sen paremmin mutta siinä kohtaa yleensä tekee myös oivalluksen, että tuon kuuluisikin olla näin eikä noin. Kolmannella yrityksellä alkaa sitten jo vähän loksahdella kohdilleen. Pitää näemmä aloittaa alusta neljännenkin kerran kun pienen pienet virheet kummittelee siellä sun täällä, ja se johtuu ihan siitä ettei ole kunnollista näyttöä. On vaan läppäri ja siinä ohjelma jossa elokuvaruutu on sellaisen tupakka-askin kokoinen ja kaikkea ei vaan näe. Mutta kyllä se siitä suttaantuu kun saa kokemusta joka kasvaa joka klipin myötä. En minä usko että lopputulos valkokankaalla tulee ollenkaan huono olemaan.


Ei tänään muuta. Tuskin näitä pätkiä tullaan enempiä näkemään. Rupeaa olemaan seuraavaksi trailerinteon paikka kun vaan saa vision millaiselta sen pitää näyttää.

Jukkis
Gravatar
juppe
Musiikiks ei olis varmaan ihan mahotonta säveltää jotain tollasta.

https://www.youtube.com/watch?v=jMP6EUqtb9s&list=PLDFA5D56E5716A948&index=1

Gravatar
Hart
Aivan hyva, mutta saastaako ne luoteja ja bensaa kun ei tuon enempaa ole raisketta?
Piilota kommentointilomake