Katsaus tämän viikon politiikkaan joka vilisee kuten aina - orastavia skandaaleja ja rajua alamäkeä. Mutta katsastetaan silti aikamme poliittisia ilmiöitä. Mitähän tässä nyt sanoisi - antaa kuvien puhua puolestaan.


Sehän on selvää että itseoikutetusti Ano Turtiainen on ensi viikollakin esillä taas jossain skandaalia aiheuttavassa lausunnossaan. Tämä mies ei petä!

ano t

Jos ette tienneet niin kieli muuttuu ja elää koko ajan. Alkujaan kyrpä tarkoitti yksinäisellä paikalla kasvavaa puuta joka kasvaa muita puita korkeammaksi - ei siis Ano Turtiaista.

Sitten on tämä Helsingin pormestarivaalit johon aikoo lähteä ennakkosuosikin paalupaikalta itse Juhana Vartiainen. Tuskin olen ainoa jonka mielestä Vartiainen on lievästi sanoen vähän omituinen tyyppi. Häneltä on niin ikään lähtenyt historian saatossa mitä kummallisempia lauseita suustaan ja uskoakseni jo itsesuojelusyistä kukaan ei häntä pormestariksi halua.

vartiainen
Vartiainen on varsin omintakeinen veikko, jonka sanomisia jää aina pohtimaan, onko ne sanottu selvin päin vai onko mies jotenkin sisimmässään hullu? Ainakin pormestarina ollessaan voi odottaa mitä kummallisempia ulostuloja.

Tiesittekö että jos ja kun Vartiaisesta tulisi pormestari, hänen paikkansa perisi eduskunnassa Atte Kaleva. Eli tiedossa olisi tuplavahinko. Attehan on persujen oma Troijanhevonen joka on istutettu kokoomukseen luomaan sille sitä ilmapiiriä joka oli voimissaan 30-luvun IKLn aikakaudella. Silloinkin vihollinen oli kommunismi, kommunismi ja vielä kerran kommunismi.

atte kaleva
Atte on mielipiteistään päätellen kunnon fasisti. Kokoomuksen päätehtävä on hänen mielestään sotia kommunismia vastaan ja muuta roolia ei olekaan. Tähän astiset saavutukset oli Kirsi Pihan kampeaminen pois pornestariehdokkuudesta ja Kokoomuksen saamisesta sekaannuksen tilaan.

Krista Kiuru ansaitsee vuoden jargonisti -palkinnon. Selvästikään Kiuru ei aio kompastua vastaavaan esiintymistaitokoulutukseen kuin Katri Kulmuni. Ilman tätä taitoakin pärjää oikein hyvin. Hyvä on päästellä suustaan mitä sekavampaa tajunnanvirtaa jopa silloin kun ollaan kriisin äärellä keskellä poikkeustilaa.

krista k

Euroopassa tähän muuntoviruksen jälkeiseen aikaan on jo reagoitu hyvin laajoilla sulkutoimilla, joka on johtanut siihen, että meillä on Euroopassa joittenkin maiden osalta on paljon parempi tilanne kuin koskaan ennen, ja Suomi on päinvastoin ajautumassa tämän ison muuntovirusmäärän sekä kotoperäisen tautitilanteen johdosta vasta tilanteeseen, jossa meillä on erittäin nopeasti monilla Suomen alueilla – ei vain Uudenmaan alueella – tautitilanne pahentunut, ja näin ollen eurooppalaiset erot ovat selkeästi kutistuneet, kuten noi äskeiset luvut tossa kertoivat, ja Suomen on tehtävä nopeasti jotakin, muuten me emme pysy Euroopan matalimpina koronanumeroiden maana enää, ja tältä osin nyt on ryhdytty toimenpiteisiin näiden tietojen valossa, ja me reagoimme nyt vahvasti tähän muuntovirukseen sekä kotoperäisen virustilanteen pahenemiseen.
- Krista Kiuru -

Sellasta tällä viikolla. Ensi viikkoa oottaa jo kauhulla
Jukkis
Gravatar
juppe
Kokoomus on kait hajoamassa siihen, että on tullu otettua mallia Soinista, koska viherpiipertelijät ja massikeisarit riitelee keskenään jo silleen, että se olisi sopimatonta jos sitä esiintyis puolueitten välillä.

Kommariulinat liittyy siihen, että Kokoomus on europarlamentissa ajanu viherpiipertelijöitten asioita massikeisarien kustannuksella ja Pietikäistä haukutaan sen takia isänmaanpetturiks. Vihervasemmisto vaan luulee, että nyt haukutaan sitä, kun samaa ulinaa kuuluu sillonkin kun sen puolueista siirtyy väkeä Persuihin, mutta jos tässä joku turpaansa saa, niin se on kyllä Kokoomuksen jäsen, koska petturit vituttaa paljon enemmän kun se, että joku toinen puolue ajaa omien jäseniensä asioita.

Täähän on jopa hauskaa, koska ei olis ollu vaikee arvata, että kun lupaa ajaa liian monen porukan asioita yhtä aikaa, niin nenäverenvuodon riski kasvaa kohisten. Sitten näillä on muka vielä varaa esiintyä fiksujen ihmisien puolueena.

Piilota kommentointilomake